Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltózhat egy nő ilyen mértékben amiatt mert 3 éven át verte a férje vagy ne reménykedjek?
Én egy 31 éves csúnya és kövér férfi vagyok. Szerintem ti is tudjátok hogy egy kövér férfi baromira nem kell senkinek így barátnőm is alig volt inkább kínlódások.
Ismerkedek egy 32 éves, nagyon csinos szép vonzó nővel.
A nő férje totál ellentétem lehet.
Nagyon sportos határozott magabiztos férfias, olyan kinézet stílus mint Jason Statham.
A nő azt mondta hogy férje állandóan verte nehéz volt kilépnie a kapcsolatból és válnia és most már egész más típusú férfiakat keres és pont ilyen kedves aranyos visszafogott pasit szeretne mint amilyen én vagyok
Ahelyett hogy ezen rágodsz ink élvezd ki a helyzetet,maradj kedves és szeresd.
n25
Nem fog tudni ebből kitörni.
Nekem volt hasonló barátnőm,full szerelem volt,elvált,imádtuk egymást.
Támogattam,segítettem neki a válás alatt,férje agresszív volt vele,de egy év múlva visszament hozzá.
Szóval szemében úgyis ő lesz a férfi,nem te,max. ha neked is kockahasad lesz,meg kigyúrt leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!