Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves,187centi magas lány vagyok. Találhatok párt, aki tetszik és magasabb, vagy ne is reménykedjek?
Én 197 cm magas, 22 éves srác vagyok. Jóképűnek mondott, szőke hosszúkás hajú, sportos alkatú (kosarazom).
Életem legnagyobb szerelme 182 cm magas volt, akivel 2 évig voltam együtt. De volt már dolgom 190 cm magas lánnyal is. Kifejezetten a magas lányokat kedvelem, lehetőleg 175 cm felett, de még inkább 180 cm felett. A kisebb lányokat sem utasítom el (voltak már az életemben 160-175 cm-es lányok is), de a magas nők a zsánereim nagyon-nagyon. Az elképesztő pluszpont részemről a tetszésben, ha egy nő magas.
Nem ismerkedni akarok veled, csak leírtam a tapasztalataim és saját magam. Hidd el, biztos vannak olyan férfiak még, amilyen én is vagyok.
22/F
Igen, Rád találhat. ;)
Pl.nekem nem gond.
Amíg ilyen infantilis és kiforratlan elvárásaid vannak, addig ki kell hogy ábrándítsalak. Különféle specifikus tényezőkhöz kötni a zsánert.. Gondolkozz el ezen.
Amíg ilyesmiket kergetsz, addig nem is akarsz/nem is való neked igazán komoly kapcsolat.
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen ogrék jobb szeretik a pöttöm Pannákat és fordítva. Vajon miért? Ja igen, a jó öreg perverz bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!