Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, nagyon duci fiatal lányok titeket zavarna ha aki udvarol nektek az vékony testalkatú de magas?
Figyelt kérdés
Úgy 185cm / 70kg. Ezen kívül normális, udvarias stb... (ami csak kell.) :D Szóval csak ha a testét nézitek és úgy normál vékony ,de sportos.2016. márc. 18. 22:50
1/11 anonim válasza:
A vékonyság kb. minden nő alap elvárása, szóval provokálós kérdés.
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszenek a duci lányok. (ki mit szeret)
De elég sikertelen vagyok ilyen téren, de nem tudom miért.
Komoly válaszokat légyszi.
2016. márc. 18. 22:52
3/11 anonim válasza:
Eleinte gondolom igen,zavarna mèg nem hinnem el h nem csak kihasznal vagy arver.
Kesobb nyilvan ha ez szerelemmè alakul,semmi problèma.18/L
4/11 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint a vékonyabb srácok szintén a vékonyabb nőket kedvelik. Akkor is, ha azt állítják, hogy mégsem, pár menetnél többet nem szeretnének vele.
5/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna, általában az ilyen pasik szoktak udvarolni. :)
20L
6/11 anonim válasza:
Én a kigyurt (nem felfujt) pasikat szeretem,meg azokat szerettem mindig is. Nekem olyan fétis szerű ez.
Én 68kg vagyok,arányosan és sportosabb testalkatú. Amiért sokat tettem. Régen 75km voltam,husos. Akkoris kigyurt pasim volt.
7/11 anonim válasza:
6 os vagyok. A sexnél zavarna föként ha valaki vékony testalkatú.
8/11 anonim válasza:
bejönnek a csonti pasik :D csak legyen arányos, ápolt, tetszen a stílusa,ízlése,belsője :))))
9/11 anonim válasza:
18 eves lany vagyok. Szerencsere nem vagyok elol deszka, hatul lec alkat, de igy kover sem. Valahol a ketto kozott (talan a teltkarcsu a jo kifejezes :) ) semmi gondom nincs egy ilyen alkatu sraccal! Sokkal jobban tetszik mintha pl maci lenne... :)
10/11 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenkinek más az ízlése. És az után is látni fiúkat duci párral. Szóval úgy látom van még számomra remény. XD. Amúgy köszi a válaszokat!
2016. márc. 24. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!