Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozhatnék vékony, fiatal, meleg fiúval Csongrád megyében?
Pedofília : Szexuális vonzalom 0-14 év közötti gyerekekhez
Fiatal: 16-25 év közötti egyén
nyomorék: Vele született vagy szerzett testi hátrányosság
pedofil nyomorék != vonzódás fiatalokhoz
Le merem fogadni hogy láttál már 30-as pasit 20-as csajjal járni. Kérlek világosíts fel hogy ez melegeknél miben lenne más.
A feltett kérdésre válaszként csak az internetet tudom javasolni, pont az előző hozzászólóhoz hasonlók miatt.
2. válaszoló!!
"Hol találkozhatnék vékony, fiatal, meleg fiúval "
Ebből kiindulva szerintem a kérdező nem 20 éves "fiút" keres..hanem 15-17 körülit...
Az ilyet meg igen is fejbe kéne lőni. Ismerkedjen a saját korosztályával, vagy fizessen akkor kap "fiút"
# 4/4
Őszintén most már nem igazán értem az álláspontodat. Először azt írod hogy fejbe kéne lőni, utána meg azt hogy a pedofília okés, csak fizessen érte (?!).
Próbáld meg a következőt: cseréld le a "vékony fiatal meleg fiú"-t "vékony fiatal lány"-ra a kérdésben és nézd meg, hogy ugyanúgy reagálnál-e. Hogyha nem, akkor gyanús hogy csak homofóbia áll a háttérben.
Amúgy mivel a kérdező nem írta le konkrétan hogy milyen korúakat keres, valójában csak tippelgethetünk, hogy melyikünknek van igaza... Én az optimistább opcióra tippelnék... így valahogy könnyebben tudok aludni éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!