Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos fiatal lánynak mondanak, de mégsem volt soha pasim, csak megd*gni akarók?
Ez már csak ilyen... Ne a külsőségekre állj rá, sokkal nagyobb eséllyel fogod így megtalálni az "igazit".
N
Hát nekem se volt még úgy igazából barátnőm , ezen meg mindenki csodálkozik , meg kérdezik hogy ez hogy lehet , mert szerintük meg jóképű vagyok , hát de na , én nem szoktam nagyon próbálkozni , akiknek meg esetleg tetszem azok meg azért annyira nyíltan nem mutatják ki. Összesen eddig 3x voltam nővel , és mind idősebb volt ( az egyik 9 évvel , volt idősebb!) Nah és őket végre meg tudtam kérdezni , hogy mit gondolnak rólam és azt mondták , hogy aranyos , meg kedves , meg cuki , hát ezeket a legkevésbé se gondoltam volna , hogy ezt gondolják rólam :D Tehát amit , mások gondolnak rólad , meg amit magadról gondolsz , mid külsőleg mind belsőleg az sokszor nem stimmel ! Azt a nehéz eldönteni , hogy melyik az igaz.. Hogyha pl. te nem érzed magad nagyszámnak , akkor hogy tarthat más gyönyörűnek meg stb. De ha azt mondják , akkor biztos úgy van ! :) Jah még érdekes megfigyelni a sztárokat , akikért mindenki oda van , hogy mit gondolnak magukról keress rá mondjuk : Jessica Alba , Halle Berry , Johhny Depp Nah szia! :)
20f
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!