Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 éves,187centi magas lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves,187centi magas lány vagyok. Találhatok párt, aki tetszik és magasabb, vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 00:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

10:

Miért ne lehetnének a külsővel kapcsolatban valakinek preferenciái?

Te jobban szereted a hosszú hajú nőket, vagy fordítva.

Te jobban szereted a barnáknál a szőkéket, vagy fordítva.

Te jobban szereted a 180 cm-es lányokat a 160 cm-eseknél, vagy fordítva.

Te jobban szereted a diplomás lányokat a nem diplomásoknál, vagy fordítva.

Te jobban szereted a karcsú lányokat, a húsos-átlagosaknál, vagy fordítva.

Miért ne lehetnének valakinek külsőre elvárásai vagy preferenciái?

Ha nekem nem áll fel a fa-.szom egy adott kinézetű nőre, mert nem tetszik, akkor változtassak magamon, változtassak az alaptermészetemen? Ez olyan mint egy melegnek azt mondani, hogy mostantól ne legyen meleg.

2016. máj. 18. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 182cm vagyok és találtam magamnak fiút :) Bár már nem vagyunk együtt, de lehet ilyet találni. Más dolog az, hogy egyre kevesebb nő és férfi becsüli meg a párkapcsolatát és nehéz találni megfelelő férfit...Inkább ez a gond, mint a magasság :D
2016. máj. 18. 17:54
 13/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem simán találhatsz, sok magas férfi van. Én is 193 cm vagyok és többek szerintem nem is csúnya. És nem vagyok egyedül, mert az ismerőseim között is van nem egy ilyen srác.
2016. máj. 28. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:

10-es, hogy te mekkora bunko vagy... Szerintem biztos talalsz! Bar nem akarlak elkeseriteni, de en a 178 cm-mel is sokszor igy erzek, mint te! De legy nyitott, mosolyog sokat es biztos vagy benne, hogy rad talal a szerelem. Fontosnak tartom az elvarasokat. Persze, neha kicsit ala is kell adni, de barki barmit mond en azt gondolom, hogy a kulso igen is fontos egy kapcsolatban! Eloszor nyilvan azt latod meg, tehat az alapjan tudsz "donteni".

Egyebkent egyik ismerosom is kb ilyen magas es a parja par centivel alacsonyabb.. Oket nem zavarja, bar en megertem akit igen.

Sok sikert kivanok! 20/l

2016. jún. 15. 08:10
 15/15 anonim ***** válasza:

193 cm vagyok és nekem nagyon tetszene egy 187 cm-s lány. (főleg magassarkúban)

Rád is írnék, ha ismerkednék neten, de a sok mellette szóló negatív érv miatt nem teszem ^^

2016. jún. 15. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!