Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves,187centi magas lány vagyok. Találhatok párt, aki tetszik és magasabb, vagy ne is reménykedjek?
10:
Miért ne lehetnének a külsővel kapcsolatban valakinek preferenciái?
Te jobban szereted a hosszú hajú nőket, vagy fordítva.
Te jobban szereted a barnáknál a szőkéket, vagy fordítva.
Te jobban szereted a 180 cm-es lányokat a 160 cm-eseknél, vagy fordítva.
Te jobban szereted a diplomás lányokat a nem diplomásoknál, vagy fordítva.
Te jobban szereted a karcsú lányokat, a húsos-átlagosaknál, vagy fordítva.
Miért ne lehetnének valakinek külsőre elvárásai vagy preferenciái?
Ha nekem nem áll fel a fa-.szom egy adott kinézetű nőre, mert nem tetszik, akkor változtassak magamon, változtassak az alaptermészetemen? Ez olyan mint egy melegnek azt mondani, hogy mostantól ne legyen meleg.
10-es, hogy te mekkora bunko vagy... Szerintem biztos talalsz! Bar nem akarlak elkeseriteni, de en a 178 cm-mel is sokszor igy erzek, mint te! De legy nyitott, mosolyog sokat es biztos vagy benne, hogy rad talal a szerelem. Fontosnak tartom az elvarasokat. Persze, neha kicsit ala is kell adni, de barki barmit mond en azt gondolom, hogy a kulso igen is fontos egy kapcsolatban! Eloszor nyilvan azt latod meg, tehat az alapjan tudsz "donteni".
Egyebkent egyik ismerosom is kb ilyen magas es a parja par centivel alacsonyabb.. Oket nem zavarja, bar en megertem akit igen.
Sok sikert kivanok! 20/l
193 cm vagyok és nekem nagyon tetszene egy 187 cm-s lány. (főleg magassarkúban)
Rád is írnék, ha ismerkednék neten, de a sok mellette szóló negatív érv miatt nem teszem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!