Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, egy mellimplantátum nagyon nagy mértékben
javítaná az esélyeimet a társkeresésben? Vélemények,
tapasztalatok?
2016. márc. 14. 21:52
Nálam lecsökkenteni az esélyeidet a 0-ra, mert illúzióromboló lenne a műanyag mell. Ez olyan mint a műanyag pénisz, lehet venni a szex shop-ban, de nem olyan mintha Brad Pitt-el vagy Antonio Banderassal vagy valami jó pasival szexelnél személyesen. (Bár ki tudja, nem vagyok nő)
Ha kicsi a melled, az is erősen lecsökkentené nálam az esélyeidet, mert én minőségi pasi vagyok, de legalább nem 0%-ra, ha minden másban tökéletes vagy akkor esetleg
2016. márc. 14. 21:53
Egyáltalán nem.
Szexpartner keresésben igen.
2016. márc. 14. 21:54
Ha csak szexpartnert akarsz akkor lehet, de ha TÁRSAT akkor szinte biztos hogy nem. Nálam pl. egyenesen kizáró ok lenne.
2016. márc. 14. 21:55
Nálam sem, szerintem ha intelligens férfit keresel akkor teljesen felesleges ilyen műtétet vállalnod, egy okos ember nem ez alapján fog téged megítélni, persze oké, sok férfi szereti a szép melleket, de ez nem jelenti azt, hogy a kicsi nem lenne szép. Én pl. kifejezetten a kis melleket szeretem, nekem nem tetszik, ha szex közben két-labda fel-le ugrál, bár az tény, hogy képeken jól néz ki. Szerintem a személyiséged is sokkal jobban fejlődik, ha megtanulod elfogadni saját magad. Őszinte leszek, néhány férfinak jobban tetszenél, ha nagyobb melleid lennének, de szerintem nem éri meg a műtét ennyiért, amikor van akinek így is tetszenél/tetszel.
Férfifüggő!
Valakit taszít, valakinek pedig plusz.
(Ne azért akarj mellimplantátumot, mert úgy esetleg könnyebben találsz magadnak párt, mert közel sem biztos a dolog...)
7/25 A kérdező kommentje:
Hát köszi, nem születhet mindenki tökéletesnek :P
"Minőségi pasi", azért kíváncsi vagyok, elárulod pl hogy hány cm hány kg vagy és mi a foglalkozásod, ha már így el vagy szállva magadtól?
kinek mi de 1 férfi nem a nő mellébe szerelmes ha nem a személyiségébe
2016. márc. 14. 21:57
nekem nem jön be a műcsecs a természetes kis formás melleket szeretem. a nőkre így hat a média hogy ilyen állatságokon töritek a kis cica fejeteket ebből él meg sebész báacsi nagyon zsírosan xd
2016. márc. 14. 21:59
Én speciel a kis(ebb) mellű hölgyeket kedvelem, ha amúgy sportos alakkal párosul. Egy kis méretű implantátum nem zavarna, de amit látni lehet, khm, bizonyos filmekben, az visszataszító.
2016. márc. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések: