Hullámos mellimplantátum?
Figyelt kérdés
Közel 1,5 éve volt mellnagyobbítóő műtétem, izom alá kaptam Polytech 315 cc implantátumot. Problémám a következő: Előre hajolásnál hullámos felületet érzek a mellem oldalán! Az alaphelyzetben nem látszik, előre hajolásnál is csak úgy, ha lógatom a kezem is. Jeleztem az orvosomnak is, elmondása szerint ez nálam azért lépett fel, mert a felső testem nagyon vékony 52 kg. vagyok 170 centihez.. mellem semmi nem volt a műtét előtt! Azt mondta, ha kicsivel több zsírréteg lenne rajtam akkor ez így nem ütne ki viszont így, hogy szinte semmi, vagy legalábbis nagyon kevés így sajnos fenn áll ez a kis esztétikai hiba, valóban így lehet vagy szimplán... sz-r az egész? :(2015. dec. 21. 09:53
1/3 anonim válasza:
Abból kiindulva hogy a vékony lányokon meglátszik a csont, mert nincs ami kiegyenlítse a felületet, ezen az alapon igaza lehet.
Amennyiben nem feltűnő mások szerint sem akkor használd egészséggel. Sok olyan van, ami fel sem tűnik másoknak amíg fel nem hívod rá a figyelmüket.
2/3 anonim válasza:
szia, en is mar lattam ilyet.de ők is vékonyak voltak.az implantatum oldalt hullamos lett nekik.
3/3 anonim válasza:
Régi kérdés de semmi okod az aggodalomra, igazat mond.
162cm vagyok 45 kiló és pont ugyan az mint amit leírtál, előre hajolok lógatom a kezem és hullámos oldalt. Ezt vagy el kell fogadni vagy hízni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!