Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, egy mellimplantátum nagyon nagy mértékben javítaná az esélyeimet a társkeresésben? Vélemények, tapasztalatok?
Ha nem vagy magaddal megelégedve,csináltass,de magad miatt,ne mások igényeinek.
Minden férfinek más és más az ízlése.
De ahogy gondolod.
Nem, felejtsd el az efféle gondolatokat.
A kérdésedben benne van. "TÂRSkeresés".
A tàrsad nem a mellméreted függvényében hatàrozza meg a szeretetét.
Csak képzeljük el: megnagyobbîttatod a melleidet. Összejössz valakivel. Beléd szeret. Valami oknàl fogva kiszedeted a szilikont. Akkor elmùlik a szerelme, szeretete?
Gondolj ebbe bele. Ha eddig nem talàltàl tàrsat, hidd el, nem a melled az oka.Ès nem is lehet oka, mert semmi baj a kisebb cicikkel. Biztos vagyok benne, hogy van benned/rajtad sok szép dolog, hangsùlyozd ezeket.
Szerintem csak te vagy elégedetlen magaddal. El fog jönni a tàrsad, teljesen függetlenül attòl, hogy épp 75/B, vagy 90/C a méreted.
Nekem van, de B-s kosarat csináltattam, mert átlagosan vékony vagyok. Semmit nem változtatott, csak elégedettebb lettem magammal, nem egy "10 éves kislány" felsőteste köszön vissza. Nem érdekelte a pasikat akikkel voltam, páran észre sem vették, hogy nem igazi. 4 évesek az ikrek.
25l
Ismerek egy olyan nőt, aki megcsináltatta és azóta annyira más nő lett, kivirult, sokkal közvetlenebb, nincsenek gátlásai, szóval pszichológiailag nagy hatással van rá és a környezetére is. Személy szerint nem szeretem az ilyen nőket, meg még rajtam kívül sokan, de van akinek ez bejön vagy elfogadja. Pl. egy ilyen közvetlen nő elég rámenős tud lenni és ha valaki megszereti, akkor a mellei miatt nem fogja otthagyni. Összességében nem kimondottan az implantátum fogja az esélyeket növelni, hanem a személyiség változás, ha lesz, ez pedig növeli az esélyeket nagyon durván.
Mindazonáltal én a természetes dolgokat jobban szeretem és még, ha valakinek nem is nagy, de természetes mellei vannak, az sokkal nagyobb eséllyel indul nálam.
Ha kirakatbaba akarsz lenni kevés a mellkorrekció.... akkor már a szádat is :)
Ha vérbeli Férfit... először fogadd el magad olyannak amilyen vagy...
Utolsó kérdése eléggé releváns. Szóval most elégedetlen vagy a külsőddel, vagy a párkeresési statisztikád nem túlzottan kielégítő?
Másfelől, ahogy a Mr. Tökéletes kommentjére reagáltál, az is elég érdekes volt. Hány cm, hány kilo, mi a foglalkozása....Ez számomra egy gyors minősítés volt a gondolkodásod tekintetében.
26/F
17-es sok szempontból elégedetlen vagyok a külsőmmel, a mell cska egy.
Nem vagyok teljesen lapos, és a formája szép, talán ha nem lenne rajtam sok más hiba is, akkor nem is zavarna, de így ez egy megoldható problémának, és látványos változásnak tűnik, ami lehet helyretenni kicist az önbizalmamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!