Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne is reménykedjek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.

A pénzben sem dúskálok.

Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?

2018. jún. 27. 17:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy mások rosszul dolgozzák fel ezen információkat, az az ő hibájuk.

Az, hogy valaki sorba érnek az elutasítások, és ettől depressziós lesz, annak komoly mentális problémái vannak, és nem a külseje a legnagyobb baj.

Szerinted a megnyerő külsejű embereket nem utasítják vissza? Dehogynem! Egy szóval nem írtam, hogy nem érnek elutasítások bárkit is, akár engem. Rengetek fogja érni, aki próbálkozik. És?

Ezekből tanulni kell, minden elutasításból tovább fejlődni. Levonni a tanulságokat. Miben kell jobbá válnom. Nem szomorkodni... Az ilyen mentalitás valami szörnyű. Visszataszító.

Az, hogy a ronda embereknek nincs keresnivalója a nőknél, meg a legnagyobb baromság, amit hallottam.

2018. jún. 28. 21:50
 62/141 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, te melyik bolygón élsz, de itt a Földön én még nem láttam és nem hallottam olyat, hogy egy ronda férfit szeretett volna egy nő. Lehet, hogy a megnyerő külsejűeket is visszautasítják néha, mert van olyan nő, akinek senki nem néz ki elég jól, titeket viszont legalább nem mindenki utasít vissza.
2018. jún. 29. 07:37
 63/141 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a darts játékosokat! Egyik sem szép, mégis rajonganak értük, van feleségük, gyerekük.

A többség nem profi, dolgozik a játék mellett, és nem milliárdos. Inkább Te nem élsz a Földön, hogy nem veszed észre a dolgokat...

Megpróbáltál már az összes nőnél kezdeményezni?

Akkor honnan tudod, hogy mind elutasítana? Mégis hányat próbáltál élőben megszólítani?

Ez aztán a looser hozzáállás, amikor előre elkönyveled a vereségedet.

2018. jún. 29. 10:16
 64/141 A kérdező kommentje:

Itt most teljesen fölösleges idekeverni a csúnya, igénytelen nőgyűlölő pasikat, akik csak depiznek a nők miatt. Hozzáteszem, hogy megértem őket is, mert attól még, hogy elkeseredettségükben nem sikeresek, és panaszkodnak más meg leoltja őket nem lesz nekik jobb. De ez most nem arról szól.

Ezen kár vitatkozni mert mindenkinek megvan a saját véleménye a témáról, amit már láthattunk megannyi kérdésnél kibontakozni.

Akinek olyan az alap személyisége lehet, hogy jó külső nélkül is össze tudja szedni a nőket, akinek meg nem, ti mondtátok lehet bármilyen jó, attól még maradhat egy bal**sz ha hosszú távon nem is.

Hány csajt szólítottam meg élőben? A válasz: egyet sem!

Nem próbáltam meg az összes nőnél kezdeményezni, még azoknál sem, akiket ismerek. Ha látom valakin, hogy nem közeledik egy cseppet sem, egy szórakozóhelyen is ha nagyjából egy társaságba vagyunk is csak áll mellettem, rám se néz akkor mi a fa**ért próbálkozzak be nála? Azért, hogy 100% helyett legyen meg a 101% arra, hogy lekoptat? Ezt pedig nincs kedvem elviselni egyszer sem, nemhogy többször is. Hogy honnan tudom, hogy biztosan így lenne? Onnan, hogy tetszettem már azért pár csajnak, akik nekem nem, és rajtuk látszott az, hogy hmm... itt valami van. Most rám lehet mondani, hogy ne válogassak. Nem vagyok válogatós, de azért nekem is van aki bejön van aki meg nem.

Ez pedig nem hinném, hogy annyira de lúzer hozzállás. Az volna az ha csak itthon durciznék, és nem járnék nyitott szemmel, akár szórakozóhelyen is. Voltam már, megpróbáltam néhányszor nekem biztosan nem ott lesznek sikereim. Ilyen klubok meg körök csak a tanácsokban, meg a filmekben léteznek. Mégis miért menjek el egy kézműves körre ha sohasem érdekelt, semmit nem tudok róla? Nem hiszem, hogy annyira otthonosan érezném ott magam. Vagy a másik kedvencem a táncklub... Mindig utáltam táncolni akkor, hogy próbáljak meg ott ismerkedni? 20 évesen milyen kezdő tánckörbe menjek mégis... Aki táncol az ennyi idős korába már nem azt fogja tanulni mint én. Aki meg kövér, és le akar fogyni annak meg azt mondom, hogy menjen fociedzésre, mert ott futsz, mozogsz stb. Nem számít, hogy az illető még labdába sem rúgott ötnél többször azért focizzon mert milyen jó, hatásos lesz.

Nem könyveltem el a vereségemet, de aki erre van rá állva, hogy figyelje a lányokat, és azok reakcióit, és semmi pozitívumot sem tapasztal a részükről nem tudom mitől legyen olyan hű de nagy önbizalma, hogy mindenkinél bepróbálkozzon. Ha meg megszólítgatna, ráírogatna mindenkire elterjedne a híre, és azért sem fog kelleni senkinek mert ez a nyomorult annyira nőt akar, hogy neki nem csak én (mondja a dölyfös kisasszony) kellek hanem mindegy, ha nincs ló jó a szamár is. Ez sem hiszem, hogy túl megoldás.

2018. jún. 29. 12:14
 65/141 anonim ***** válasza:
100%

Kissé már nevetséges ez az egész, meg a kategória összes kérdése szinte... " FELNŐTT párkapcsolatok "

Miért kéne az összes nőnél kezdeményezni? Csak nyilván annál, aki tetszik. Ez a legalapabb. Eszembe se jutna hogy bárkinek azt javasoljam. Annak nem lenne értelme, se jó vége. kölcsönös érdeklődés kell mindenképpen.

Ha lesüt rólatok ez a lúzer mentalitás és hozzáállás, mitől akartok ti vonzók lenni?

Miért nézzen rád a discoban a csaj? Adsz rá okot? Vidámak vagytok és energiával teliek?

Másrészt képzeljétek magatokat a lányok helyébe. Megannyi azonos külsejére adó férfit látnak, akkor szerintetek mi alapján választanak? Az ápolt külső alap, akkor mivel lehet kitűnni? Talán, hogy amikor odamész hozzá, megszólítod valami különlegessel, nem sablonnal állsz elő. Amivel felkelted magad iránt az érdeklődését. Azt gondolja rólad, hogy van benned bátorság, simán odamész, és mondasz neki valami érdekeset is méghozzá.

A lányoktól ne várjatok feltétlen ilyen konkrét jeleket.

Hány és hány átlagos vagy jó kinézetű srácot látnak nap, mint nap? És?

Ettől lennétek férfiak, hogy odamentek hozzájuk, és nem a külsőtökkel próbáltok kitűnni a tömegből, és vártok arra, hogy majd ők küldjék a Morze-jelek vagy mit?

Ha elvileg nem a belsőtökkel van a gond, hanem a külsővel, akkor milyen belső értékeket tudtok felmutatni, amelyet lányok, vagy akár más emberek értékelnek bennetek ?

Az, hol teszitek meg az első lépést a lányok felé, teljesen mindegy. Egy vizsgától kezdve egy élelmiszerboltban, bárhol lehetne ismerkedni.

2018. jún. 29. 13:06
 66/141 A kérdező kommentje:

Hát akkor én itt meg is buktam mint pasi...

Nem tűnök ki semmivel a tömegből, az pedig valóban igaz, hogy sok nem is, hogy csak átlagos, de igazán jó pasi is van a képbe.

Mivel egy tök egyszerű, hétköznapi srác vagyok nem igazán tudom felkelteni egy lány érdeklődését, vagy ha azt mégis, fenntartani már biztos nem. Bebeszélhetném magamnak, hogy de ez nincs így meg minden ember egyedi, mindenkiben van valami érdekes, de ez egy nagy marhaság.

2018. jún. 29. 13:55
 67/141 anonim ***** válasza:
100%

"Bebeszélhetném magamnak, hogy de ez nincs így meg minden ember egyedi, mindenkiben van valami érdekes, de ez egy nagy marhaság."

Akkor viszont legfőbb ideje, hogy befejezd a "sanyarú sorsod" miatti kifelé mutogatást, mert ahogyan a fenti mondatod is tükrözi, pontosan a saját gondolkodásod az, ami a párkeresési sikerednek az útjában áll.

2018. jún. 29. 15:07
 68/141 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az emberek gondolkodását a saját tapasztalatai befolyásolják.

Ha nekem az a tapasztalatom magamról (szerintem jogosan, mivel magammal töltöm minden időmet, valószínűleg képbe is vagyok magammal kapcsolatban) hogy átlagos vagyok, és semmi plusz sincs bennem akkor ez valószínűleg így is van. Ezt pedig nem vagyok hajlandó csak reálisan kezelni, mindenféle önámítástól mentesen. Mondd el nekem azt kérlek, hogy miért jó ha becsapom magam, és mindenféle különlegességekkel ruházom fel magam, amik csak az én fantáziámba élnek?

Ezt, hogy nincs bennem semmi extra mi sem bizonyítja jobban, hogy nem is kíváncsi rám senki.

Látom én, hogy nekünk abszolút más a gondolkodásunk, tapasztalataink, életfelfogásunk, de ha valami engem igazol, ebben az esetben pedig csak engem, akkor miért tartasz ki amellett, hogy de mégis csak neked lehet igazad, és a hülye én vagyok?

Azok a tapasztalatok, amik kicsit negatívabbak az életről, és korántsem olyan felhőtlenek mint azt sokan képzelik maguknak miért nem lehetnek attól igazak? Holott mindenki tudja, hogy az élet nem megy mese, ahol csak a jó történhet meg, hanem bőven akad ellenpélda is.

2018. jún. 29. 15:23
 69/141 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én egy lenyűgözően érdekes, értékes személy vagyok, és ez akkor is így van, ha a kutya nem érdeklődik irántam. Akik közelről ismernek, tudják, hogy így van, és én is tudom magamról. Ezért nem görcsölök. Ha te sem tartod magad értékesnek, akkor nagy baj van. Mert ezt sugárzod ki. És a belsődön egyedül te tudsz változtatni. Ez nem olyan, mint a magasságod, ami adott és felnőttként már nem változik. Dolgozz önmagadon, találd meg az értékeidet, legyél érdekes.
2018. jún. 29. 15:52
 70/141 anonim ***** válasza:
100%

"Látom én, hogy nekünk abszolút más a gondolkodásunk, tapasztalataink, életfelfogásunk, de ha valami engem igazol, ebben az esetben pedig csak engem, akkor miért tartasz ki amellett, hogy de mégis csak neked lehet igazad, és a hülye én vagyok?"

Például azért, mert szerintem nincs olyan, hogy abszolút, objektív igazság. Ezt csak a nagyon csekély tudású emberek gondolják, mert így elviselhetőbb számukra az élet, mivel legalább van mibe kapaszkodniuk. Számukra a(z ez esetben belső) biztonságérzet fontosabb, mint a valóság tényleges megismerése. De ez az ő döntésük. Csak akkor meg ne sírjon a szájuk.

2018. jún. 29. 16:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!