Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
"Hogyan tapasztalhatod, hogy az ismerkedés nemcsak a genetikán múlik, ha jól nézel ki? "
Kép nélkül ismerkedek neten. Élőben nyilván valamivel másabb, de ugyan azt szoktam írni, amit mondanék élőben is.
Szóval kép nélkül eleve csak olyat érdeklek, vagy húz jobbra, aki nem felszínes, és nem a külsőm alapján fogad el, vagy érdeklődik irántam. Ha így is el tudunk kicsit beszélgetni, megtudunk néhány alap infót egymásról, utána vagyok hajlandó képet küldeni.
Ha elég érdekes személyiséged van, szórakoztató vagy, akkor a belsőddel is meg tudod fogni a csajokat, felkelteni az érdeklődésüket.
Nyilván oda még nem jutottál el, de a testi dolgok se a külsőn vagy a méreteken múlnak. Most, ha vannak testi hibáid, de ezeket tudod korrigálni egy vonzó férfi vagy, aki nem nyafog. Az is egy vonzó tulajdonság, ha valaki a hibáit nem szégyelli, hanem felvállalja és tud rá megoldást.
Nekem elég sok lányhoz volt szerencsém, aki nem felszínes, és inkább a belsőt tartja fontosnak.
Akinek nem előnyös a külseje, annak az ismerkedésének a célja az kell, hogyan legyen, megtalálja az olyan lányokat, akiket nem a külső érdekel első sorban.
És egy alapvető ápoltság a nem felszínes lányoknál bőven elég.
Másrészt nem hiszem, hogy bárhogy nézel ki, néhány tippel, trükkel ne lehetne teljesen átlagossá tenni. Frizura, öltözködés például. Vagy új egy új szemüveg akár.
Egyébként nem értem, hogy miért vagy(tok) ennyire elutasítóak, ha tanácsot kaptok másoktól, és miért csak a Ti igazatokban hisztek elvetemülten.
Szerintem olyan tényleg nincs, hogy valaki egyetlen nőnek sem kell élete során.
Az viszont sokkal inkább, ami velem is így van. Aki amiatt sír, hogy ő alacsony és csúnya, és amiatt nincs csaja, az valószínűleg csak annak a bizonyos szebb rétegnek nem jön be, amilyen után vágyakozik. Tetszem én is több lánynak, de mivel ők nekem nem ezért hajlamos vagyok róluk megfeledkezni. Ha mindig csak fullos nőim lennének biztos nem volna egy szavam sem.
"Fullos nőim"
Hány éves vagy 14?
Én is "fullos" vagyok de nekem ilyen majom nem kéne akárhogy is néz ki.
"Aki amiatt sír, hogy ő alacsony és csúnya, és amiatt nincs csaja, az valószínűleg csak annak a bizonyos szebb rétegnek nem jön be, amilyen után vágyakozik."
Ez tévedés. A csúnya lányoknak ugyanúgy nem kell csúnya férfi. Tetszettek már olyan lányok is, akik a többségnek nem, és ugyanúgy elutasítottak a külsőm miatt.
Te büszkén viselheted a férfi titulust, ugyanis nem vagy egy gyáva alak. Azok után, hogy olyan lányoktól is kaptál elutasítást, akik nemhogy nem voltak top külsejűek, de még az átlag szerint sem szépek, és még tovább mersz próbálkozni, hát... Le a kalappal!
Én látod még úgy sem merek, hogy még elutasítást sem kaptam jóformán, és még be is jövök párnak, akik közül volt már dolgom nagyon jóval is.
Nem vagyok én normális, jobb ha felkötöm magam...
Engem is küldtek már el kevésbé szép lányok, náluk sokkal szebbekkel meg lett folytatása a dolognak.
Ez nem egy videojáték, ahol növekvő sorrendben jönnek az egyre erősebb ellenfelek. :D
"Ez tévedés. A csúnya lányoknak ugyanúgy nem kell csúnya férfi. "
Miért beszélsz minden nő nevében? Szégyent hozol ránk, férfiakra, hogy ennyire lenéző vagy a másik nemmel szemben. Arról nem is beszélve, hogy mindenkit a külseje alapján ítélsz meg. Rendkívül primitív és bunkó dolog. Látsz valaki az utcán, és a valós megismerése nélkül már előre kategorizálod... Akár nő, akár férfi.
"Ha mindig csak fullos nőim lennének "
Ez megint egy rendkívül buta gondolat. Mi az, hogy "fullos" ?
Az emberek nem játékszerek, mint ahogy a pókerban a full house majdnem mindent visz... És akkor vannak gyengébb meg erősebb lapok, csak a színűk és számuk alapján.
Nekem a fullos azt jelentené, ha használnám emberekre, hogy olyan tulajdonságai vannak, főként BELSŐRE, amelyek nekem nagyon tetszenek, értékesnek találom. "fullig", azaz tele van ezekkel.
De én senkit nem ítélek meg a külső alapján.
Nektek sem kéne ezt tenni, talán ha beszélgetnétek ilyen szerintetek számotokra elérhetetlen lányokkal néha, akkor rájönnétek ők sem olyan nagy csodák. Hús vér emberek, és ők is telis-tele problémákkal.
"Szégyent hozol ránk, férfiakra, hogy ennyire lenéző vagy a másik nemmel szemben."
Mi ebben a lenézés? Kijelentettem egy tényt, miszerint a ronda férfiak nem kellenek a nőknek. Ti nők néztek le engem a külsőm miatt (mert ilyen femináci hozzászólás után tudod, ki hiszi el, hogy férfi vagy).
"Arról nem is beszélve, hogy mindenkit a külseje alapján ítélsz meg."
Ezt megint csak ti nők szoktátok, nem én. Nekem a személyiség fontosabb, de attól még van szemem.
"utcán, és a valós megismerése nélkül már előre kategorizálod... Akár nő, akár férfi."
Aki szép, az szép, aki csúnya, az csúnya. Ez alapján ti nők is ugyanúgy kategorizáljátok az embereket.
Elég baj, ha nem érzed mi ebben a lenézés...
Egy ilyen megkeseredett és negatív kisfiút, aki rendkívül felszínes, semmiféle empátia nincs benne, mint Te nem csoda, ha mindenki elutasít. Ki kíváncsi rád? Szerintem senki. Kár ezen az oldalon tanácsot adnia magadfajtáknak, mert az önsajnáltatás megy, és a másik lehurrogása csak részetekről. Tisztelet a kivételnek.
Nem a kinézeted, hanem a belsőd miatt meg is érdemled, ha minden nő undorodik tőled.
Az, hogy melyikünk nő, Te biztosabb közelebb állsz hozzá, mint én, mert benned semmiféle férfias megnyilvánulás nem volt egyetlen hozzászólásodban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!