Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
A másik amire még rájöttem az az, hogy nem tetszem magamnak külsőre sem. Hiába mondja bárki, hogy nem rossz stb. nekem nem tetszik. Nem kizárt, hogy van olyan csaj akinek igen, de én ezt nem tudom elhinni.
Ha most választhatnék magamnak egy olyan külsőt, amilyet én szeretnék és tetszene, érhetne akár több elutasítás is mint a mostanival akkor sem bánnám mert tudom (én legalábbis úgy gondolom) hogy ez tök jó, és a lány baja ha nem, de akkor is próbálkoznék tovább.
Ha azt hiszed nem tetszenél meg valakinek a külsőd alapján akkor ismerkedj neten keresztül. Ha a belsőbe beleszeret az ember akkor ott már sokszor nem számít ha külsőre amúgy nem az esete.
Nekem például nagyon fontos a belső. A párommal itt, gykn keresztül ismerkedtünk meg. Beleszeretett abba, amit itt megtudott rólam és egyetlen képet sem mutattam magamról. Aztán amikor meglátta milyen vagyok mondta, hogy amúgy abszolút nem az esete vagyok, de ez már semmin sem változtatott. Nekem sem ő volt az esetem, de nem azért szeretek valakit, mert kigyúrt és szőke meg szép az arca. Ami pedig a legfurcsább, hogy 2 éve járunk és már mostanra egymás ideáljai vagyunk. Szóval ismerkedj neten!
"A magyar válogatott is jobban járna, ha nem állna ki a meccsekre, mert megkímélné magát a szégyentől."
A magyar válogatott is simán elverne pl. egy megyei csapatot. Jó eséllyel átlagos férfiként nem leszel "világbajnok" csajozó, de a saját szinteden lehetnek kielégítő sikereid.
A %-okról:
Szerintem itt azt fejezi ki, a te valóságod, mert mindenkinek más a valóság, hány %-ban fedi lát a mások által látott valóságot. A Te világszemléleted 38 %-ban egyezik a többi emberével.
Én ezért sem szeretem ezeket a számokat, mert ha nem bántó vagy értelmetlen, akkor van értelme a válaszodnak, mivel ez egy vélemény. A Te igazságod.
De ha bizonyos dolgokat torzítva látsz, és azt közvetíted mint egyetemes igazság, az nem tetszik.
Nem értem pl. ezt a magasság kérdést. A való világban sehol sem hallottam senkitől, hogy a magassága miatt nincs barátnője. Csak ezen az oldalon divat ez. Végiggondolva az összes alacsony ismerősömnek van, vagy volt már barátnője, vagy épp most házasodott valaki.
Én nem gondolom magam jóképűnek vagy nem tudom az vagyok-e. Mert nem érdekel. Rengetegen utasítanak vissza vagy utasítanának vissza. Mert elég egyedi látásmódom van. És?
pl. neten csak kép nélkül vagyok hajlandó ismerkedni. Akit azért érdeklek, ahogy kinézek, ilyen felszínes emberekre nincs szükségem.
Engem nem tudnak megalázni, mert nem hagyom magam. Azt lehet bántani, aki hagyja.
A külsőről azt gondolom, hasonlóan, mint a sportban. Minden tulajdonságot ki lehet váltani, vagy kompenzálni.
A magyar válogatottról azt gondolom, hogy nem a kiállással van a baj, hanem a hogyannal. A pályára úgy kell felmenni, hogy ott a csapatért kész vagy meghalni és bármit megteszel a győzelmért. Ki lehet kapni, de akkor fájjon az ellenfélnek, és nem lehet hagyni magad. Férfi módra kell pályára lépni, mert a mez kötelez.
Az, hogy ti a kudarc élményektől depresszióba estek, a ti bajotok és a ti hibátok. Szerintem nincs lehetetlen, csak tehetetlen. És képes vagyok valamit addig csinálni, amíg nem sikerül vagy nem halok meg. Van, amikor az utóbbihoz állok közelebb, de akkor sem adom fel.
Kifejezetten motivál, ha valaki lehetetlennek titulálja az elgondolásomat.
Öngyilkos senki miatt nem lennék, mert azzal, hogy elutasít valaki, őt érzi veszteség, nem pedig engem. Ahhoz túl értékesnek érzem magam, hogy egy olyan ember miatt érezzem magam rosszul, aki nem látja meg bennem az értéket és a jót.
még annyit üzennék a Tisztelt 38%-os kollégának, ha ilyen kitartó lenne másban is, mint, ahogy a véleménye mellett kitart, és leírja őket ide, bármit elérhetne.
Ha ebben ilyen kitartó tudsz lenni, másban is menne, és lenne sikered.
"A magyar válogatott is simán elverne pl. egy megyei csapatot. Jó eséllyel átlagos férfiként nem leszel "világbajnok" csajozó, de a saját szinteden lehetnek kielégítő sikereid."
Akkor másképp mondom: ronda és alacsony férfiként a csajozásban sikert elérni kb. annyi esélye van az embernek, mint láb nélkül világklasszis focistává válni.
"még annyit üzennék a Tisztelt 38%-os kollégának, ha ilyen kitartó lenne másban is, mint, ahogy a véleménye mellett kitart, és leírja őket ide, bármit elérhetne."
Honnan tudod, hogy másban nem vagyok ilyen kitartó? Egyszerűen csak felismerem, ha valamiben semmi esélyem nincs, és hanyagolom. Rengeteg kudarcélmény áll már emögött, tudom, miről beszélek. Más területen, pl. szakmailag értem már el jó eredményeket, mivel ott nem kizárólag a genetikán múlik a siker.
Mint mondtam, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
https://www.youtube.com/watch?v=0GwTxN9e6WY
https://www.youtube.com/watch?v=MVdJ8hZc3-E
Esélyed mindig van, én, vagy itt bárki bármit javasol, elutasító vagy. És csak neked lehet ebben a témában igazad. Az, hogy sok kudarc ér nem meglepő. Mindenkit érnek.
Szerintem, és én azt tapasztalom az ismerkedés nem csak a genetikán múlik. Nagyon nem.
109#
Egy ronda férfi nem ismerkedhet kép nélkül?
Amúgymeg itt vagyok én. 23 éves férfi létemre 165 cm vagyok, alulról karcolom a 60 kilót, van egy fogam ami vagy fél centivel kijjebb áll mint a többi. Emellé jön még az, hogy úgy nézek ki mint egy 16 éves és még szakálat növeszteni sem tudok. Ha nagyon gondolkoznék, akkor össze tudnék ide szedni még egy oldalnyi rossz tulajdonságot magamról, de az az igazság, hogy nem érdekel, már nem. Régebben én is olyan voltam mint ti, siránkoztam, másra mutogattam, kifigásokat kerestem és meg sem próbáltam ismerkedni. Azóta rájöttem, hogy nem minden a külső. Persze vannak, akiknél alapból kiesek a magasságom miatt, dehát ilyen az élet, nem miattuk fogok depizni. Viszont rengeteg csaj van aki bolondul értem, méghozzá a személyiségem, legfőképp a humorom miatt. Van egy gyönyörű barátnőm, akivel nemsokára ünnepeljük a 3. évfordulónkat és emellett látom, hogy rengeteg csaj érdeklődik irántam.
Mondok egy példát. Mikor még busszal jártam a melóhelyre, akkor délutánonként mindig bementem a megálló melletti kisboltba. Volt ott egy kiscsaj, aki kb az a kategória amiket ti ide szoktatok linkelgetni instagramról "bombanő" gyanánt. Vagy tíz centivel magasabb volt nálam, kisportolt test, nagy mellek, kerek fenék, szép arc...stb. Amikor én mentem, kb mindig ő volt a pénztárban, így minden nap beszéltünk két-három mondatot. Két hét után úgy nézett ki a dolog, hogy bementem, megvettem a dolgaimat, beálltam a sorba, a csaj pedig fapofával szolgálta ki a vevőket. Amint meglátott engem, rögtön elkezdett vigyorogni mint a tejbetök, egy oktávval magasabb hangra váltott, hebegett-habogott, úgy beszélt mint egy ötéves kislány és majd kiugrott a pult mögül. Amikor egyszer megdícsértem a pólóját, akkor olyan vörös lett mint a rák és szinte elolvadt ott a pénztárgép mögött.
Ez nem egyedi eset, csak azért írtam ezt, mert ez tényleg olyan csaj volt mint amikről ti itt áradozni szoktatok.
Lényeg a lényeg, lehet kifogásokat keresni, lehet a genetikával takarózni, de a valóság az, hogy csak rajtatok áll, hogy hogy cseszitek el az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!