Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne is reménykedjek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.

A pénzben sem dúskálok.

Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?

2018. jún. 27. 17:56
 131/141 anonim ***** válasza:
86%
Én is leírtam tapasztalatként, hogy sokszor csúnyább lányok küldtek el, miközben szebbekkel meg összejöttem. De úgy látszik, ez sem jött át.
2018. júl. 3. 20:05
 132/141 anonim ***** válasza:
43%

#130 Persze, most, hogy említettem, hogy senki nem számolt még be ilyesmiről, rögtön eszedbe jutott, hogy kellene egy ilyen mesét gyártani :D Kicsit sem feltűnő.

#131 Azt nem írtad egy szóval sem, hogy ronda lennél.

2018. júl. 3. 20:32
 133/141 anonim ***** válasza:
84%

Az előző idézte egy korábbi hozzászólását.

Én meg nem tudom megítélni, hogy ronda vagyok-e, mert valakinek tetszem, valakinek nem. A férfiak (és a nők) többsége is így van ezzel, nem lehet mindenkinek megfelelni.

2018. júl. 3. 21:06
 134/141 anonim ***** válasza:
84%

#38%-os f_szfej!

Olvasd el a 110-es választ, nyomorult idióta, abból idéztem. Úgy látszik, hogy te nem csak egy hisztis farok vagy, de még az értelmi képességed is a nullával vetekszik. Nem tudom, hogy ezek után miért csodálkozol azon, hogy undorodnak tőled az emberek.

2018. júl. 3. 21:29
 135/141 anonim ***** válasza:
89%

Akinek 134 válasz nem segít, ott komoly gondok vannak, és nem is a 38%-os saját kérdése... Minek vagy bárkire kíváncsi, ha csak a saját igazad érdekel? Egyáltalán minek mész emberek közé vagy jössz fel ide? Magadon és a feltételezett ocsmányságodon kívül más nem érdekel.

A ti fajtátoknak nem az a baja, hogy a külseje ronda, hanem belül vannak bajok, nem kicsik.

Engem nem érdekel, hogy nézek ki, van, aki a külsőm, van aki a belsőm miatt utasított el. És? Le_rom.

Nekem sok nem felszínes lányhoz is volt szerencsém, akik nem a külső alapján ítélkeznek, bárki megtalálhatja őket rajtam kívül is.

Másrészt mi az, hogy ronda? Senki sem születik tökéletes külsővel, ezért sokat kell tenni. Nem csak úgy lesz valaki izmos, vagy a haja mindig reggel magától áll be normálisan... Mindent lehet kompenzálni amúgy is.

2018. júl. 3. 23:44
 136/141 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó, megnyugtathatlak: aki elutasított, az mind a külsőd miatt tette, legfeljebb valamilyen vélt vagy valós belső tulajdonságodra fogta. A nőknek semmi más nem számít.

Továbbá várom a tippeket, hogyan lehet magasabbra nőni vagy a torz arcot normálissá tenni. Kompenzálni lehet, persze, de annyi pénzem nincs, amennyivel egy ilyen külsőt kompenzálni lehetne.

2018. júl. 4. 07:33
 137/141 anonim ***** válasza:
84%

38%-os balf_sz!

Megérdemled, hogy egyedül dögölj meg :)

2018. júl. 4. 10:38
 138/141 anonim ***** válasza:
85%

Persze, a külsőm miatt utasított el végül, azért kavartunk előtte majdnem egy órát. Elő sem fordulhat, hogy kiderül, mások a céljaink, bekavar egy korábbi ex, a logisztikán úszik el a dolog (pl. el kell utaznia) vagy csak a nő hoz egy (irracionális) döntést az adott pillanatban, az aktuális érzelmi állapota alapján.

Az a baj veletek, hogy fotelből próbáltok meg elméleteket gyártani a világ működésére, ezért röhög rajtatok mindenki.

2018. júl. 4. 10:45
 139/141 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem a külső miatt utasított el.

Hanem egyenesen megmondta melyik tulajdonsagom, ami miatt nem beszelget tovább velem.

Ilyenkor látszik igazan, hogy Te kicsit sem ismered az embereket, nemhogy a nőket.

Az emparikus kepessegek hianya nélkül mégis egy erzelem nélküli belül ures kisfiú kinek kene?

A külsoddel mit kezdj?

Nem műteni kell, meg kifogasokat keresni.

De irtam mar sokszor : igenyes ruha megvan - e? Nem turkálos, hanem markas, divatos.

Ami nagyon jol all.

Frizura : anyuci nyirja otthon géppel, vagy min 2-3 hetente jarsz komoly fodraszhoz?

Magasság: en rengetek egyforma magas part latok. Eleg sok az alacsony csaj, ha neked ennyire fontos lenne.

Egyébként fogadni mernek sose kerestel meg egy tanacsadot, vagy barkit aki tudna a külsodon kicsit faragni tippekkel. Inkabb hisztizel es itt sirsz hogy milyen vagy.

Egyszerűen szánalmas.

Nem is a te kerdesed, de láthatod mi hanyan próbálunk itt neked segíteni.

Es hany napja. Tobbet teszünk erted, mi te magadert...

2018. júl. 4. 11:07
 140/141 A kérdező kommentje:

Sokszor már kezdtem azt érezni, hogy nekem szól a sok fejmosás, úgymond. De aztán láttam, hogy a 38%-os kapja ennyire az ívet.

Hát nem tudok rá mit mondani. Az biztos, hogy nekem akkor a gondolkodásomon kell változtatni, és azon, hogy magam építsem meg azt a bizonyos önbizalmat. Másoktól hiába kapok dicséretet (élőbe inkább jellemző) ezzel mit sem érek mert magam nem fogadom el. A másik negatívum pedig a magam, másokhoz való hasonlítgatása.

A külsőmet illetően a lelkiismeretem tiszta, de azt üzenem, a 38%-os sorstársnak, hogy ha csak abban keresi a problémája gyökerét, akkor azt nem fogja megtalálni. Azt hittem én is, hogy ha jó hajam, jobb ruháim lesznek akkor majd húde meg fogok változni. Minden ruhám Zara, Tommy Hilfiger stb. aztán mégsem. Ezt valahogy belül kell rendberakni mert nálad is inkább a gondok fejben vannak, és mint sok más ez is nagyrészt ott dől el. De próbáld meg megváltoztatni a külsőd, lehet te meg is oldod ezzel a keleti kérdést. Szerintem kezdd el minél hamarabb mert meglátod jó móka lesz. Legalábbis én nagyon élveztem: új hajak, új ruhák, stílusok felpróbálása. Meg is szerettem közben ezeket az általános divat dolgokat, ma már minden haver engem kérdez ruhákat illetően.

Ettől függetlenül biztosan nem lesz még barátnőm egy jó ideig mert kezdeményezni továbbra sem merek, de legalább tudom, hogy ez az ok, és elfogadtam. Egy nap majd lehet jobb lesz.

2018. júl. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!