Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne is reménykedjek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.

A pénzben sem dúskálok.

Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?

2018. jún. 27. 17:56
 91/141 anonim ***** válasza:
84%

#90-re reflektálva:

Ha küzdesz, veszíthetsz ...

ha nem küzdöttél, már veszítettél is!

A sportolói mentalitás bárkinek elsajátítható. Szerintem a nőknek sem feltétlenül csak a sportolók külalakja tetszik, hanem a gondolkodás. Minden vereség avagy visszautasítás csak erősebbé tesz.

Nézz meg egy Ronaldo hogy lövi a 11-est, akár a Juve ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=h4Ng1tZQf8M

A 98.-ba odaáll, és kilövi a pipát. Nem a kedvenc játékosom, de az arcát érdemes megnézni, látszik rajta hogy vagy gól lesz vagy gól.

Neked Kedves Kérdező egy mentorra, egy segítőre van szükséged, aki rendkívül erős mentálisan, és megtörhetetlen.

Az nagyon jó, ha szeretnél kicsit változni, de egyedül nem megy, ehhez gyenge vagy. De ezt már be is láttad. Szükséges van egy támaszra, aki segít átkelni a kritikus pontokon, amikor egyedül menekülnél, de ő tovább tol.

2018. jún. 30. 00:40
 92/141 anonim ***** válasza:
Ha én állnék oda 11-est lőni CRonaldo helyett, nézhetnék akárhogy, akkor is kihagynám. Egyébként a legutóbbi vb-meccsén ő is kihagyta.
2018. jún. 30. 08:25
 93/141 anonim ***** válasza:
84%

#91:

Kicsit off, de nekem pl. sosem jöttek be a sportolók. Tény, szépen kidolgozott testük van, és bírják a strapát. De ez egyáltalán nem sportolói privilégium. (Mondom ezt úgy, hogy 8 évig élsportoltam, kézilabdáztam). Bárkinek lehet szépen kidolgozott alakja, és bárki tanulhat, fejlődhet, hogy sikereket érhessen el a munkája és/vagy a hobbija területén.

Nekem hiába linkelgetsz videokat, eleve nem szeretek videot nézni, fociról meg aztán pláne nem fogok, amikor azzal alapból ki lehet kergetni a világból.

Ettől függetlenül tartom, amit mondtam. Kitartó lehetsz anélkül is, hogy élsportoló lennél, ez nem "sportolói mentalitás".

N

2018. jún. 30. 08:43
 94/141 anonim ***** válasza:
89%

#92: Igen, te kihagynád jelenleg. De ha 10 éven keresztül minden nap elrúgnál 500 tizit, neked is így menne. Ez nem velünk született képesség, hanem gyakorolni kell, és elsajátítható szinte bárkinek.

Másrészt, ha így állsz hozzá, hogy úgy is kihagyom, ez nagyon rossz hozzáállás.

#93: Teljesen egyet értek veled, nem is Neked linkeltem a videót (csak az idézet vonatkozott a Te válaszodhoz részemről), inkább a kérdezőnek és a 38 %-os kollégának szántam.

Ez nem feltétlenül sportolói mentalitás, teljesen igazad van, csak így egyszerűbb volt megfogalmazni, de igazából lényegtelen is a neve. Meg könnyebb volt valami kézzelfogható példát hozni erre. Bárki lehet kitartó, szorgalmas, és még sok egyéb sport nélkül is.

Az, hogy neked nem jönnek be a sportolók, az megint ízlés kérdése, meg kit tekintesz sportolónak? A profit, aki ebből él, vagy, aki heti 2-3-szor elmegy focizni, vagy valami mozgást végez, pl fut, jógázik vagy bármi.

2018. jún. 30. 12:35
 95/141 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik, a focihoz sem értesz jobban, mint a csajozáshoz. Annyi különbség van, hogy fociban valóban el lehet jutni egy szintre sok edzéssel és megfelelő lehetőségekkel, de ahhoz, hogy CRonaldo legyen valakiből, mindenképpen kell természet adta tehetség is. Ugyanígy ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a nőknél, elengedhetetlen, hogy jó genetikával, azaz vonzó külsővel rendelkezzen.
2018. jún. 30. 12:39
 96/141 anonim ***** válasza:
86%

Annyit fűznék hozzá, Te 38 %-os vagy, én most már csak a sok itteni válaszomért a lepontozásnak köszönhetően 81 %.

Nem mintha érdekelne, de talán ez is egy visszajelzés, hogy talán nem mondok annyira hülyeséget.

Nekem 10 év alatt sikerült egy átlagos játékossá válnom, amatőr szinten. Nem mondtam, hogy csak edzéssel bárki egy CR lehet, ahhoz nem kevés tehetség is kell, de tizit rúgni bárki megtanulhat.

Másrészt, az, hogy Te azt hiszed csak a külső elég a nőknél, a Te felszínességedet jellemzi csak.

Válaszolj arra kérlek, szerinted a kifejezetten csúnya embereknek hogy lehet családjuk?

A kevésbé jó genetikával rendelkezőknek nem kellett volna kihalniuk, ha nekik nem jut nő? Csak a topmodelleknek?

Rendkívül torz a világképed, amit nagyon sajnálok...

2018. jún. 30. 13:17
 97/141 A kérdező kommentje:

96-os, pacsi! Amatőr szinten én is focizom, és bár még hosszú az út, de úgy gondolom, hogy 10 év alatt elegendő játékkal még belőlem is válhat egy átlagosan jó játékos. Igaz, az én posztomon a kor inkább előny mint hátrány, nyilván tudod melyikre gondolok.

Hogy ezzel a hasonlattal folytassam én is, persze, hogy kell küzdeni. Az első játékom óta sokat fejlődtem biztosan, de ha akkor nem látok meg magamba/nem látnak meg bennem semmit, akkor abbahagytam volna. Vagyis valamilyen szinten, valamihez képest már akkor is jobb voltam kicsivel. Ez lehet egy alap kis tehetség is, lehet az érdeklődés miatt is. Aztán sokszor kerültem nehezebb időszakokba, amikor úgy voltam vele, hogy feladom, de végül mégsem tettem mert éreztem magamba azt, hogy valamelyest mégis jó vagyok, és csinálom. Ha már profi úgysem leszek nem is veszem véresen komolyan, csak szórakozom.

Na de, hogy ezt fordítsuk akkor le a csajozásra, ha találnék magamba néhány sikerélményt vagy lett volna komolyabb, akkor máshogy állok hozzá, ami alapjaiban határozza meg a gondolkodásomat. Lehet voltak, csak én ezeket nem tekintem annak. Ha már tökéletes arcom, testalkatom nincs így nem is fog csaj rám ugrani magától, ami kompenzálná a félénkségemet csak ha én is tennék valamit érte. Ezt pedig bevallom, hogy kicsit félve tenném meg, mivel ismeretlen. Az ismeretlentől pedig én félek.

Tényleg, az én fejembe már az van, hogy 50% helyett 99% az esély arra, hogy elutasítanak. Lehet csak magamat csapom be vele, lehet így is van, de amíg van nálam jobb játékos addig én csere leszek csak, és nem kezdő. Edzéssel lehet fejlődni, de addig a többi pasi sem tétlenkedik. Aki már valamivel elkésett az nem biztos, hogy be is tudja azt hozni időben.

2018. jún. 30. 14:19
 98/141 anonim ***** válasza:
24%

"Annyit fűznék hozzá, Te 38 %-os vagy, én most már csak a sok itteni válaszomért a lepontozásnak köszönhetően 81 %."

Bibibí, az én apukám erősebb, mint a tiéd! A százalékok annyit mutatnak, hogy ki az, aki bullshitel, aki a birkák véleményét böfögi vissza, aki szépen hangzó, de üres frázisokat ismételget (magasabb %), és ki az, aki őszintén válaszol, saját véleménye van, akkor is igazat ír, ha az kellemetlen (alacsonyabb %).

"Nem mondtam, hogy csak edzéssel bárki egy CR lehet, ahhoz nem kevés tehetség is kell, de tizit rúgni bárki megtanulhat."

CR tizenegyeseit nem amatőr vagy mennyei megyei kapusok igyekeznek kivédeni, hanem Buffon vagy ter Stegen.

"Válaszolj arra kérlek, szerinted a kifejezetten csúnya embereknek hogy lehet családjuk?"

Sehogy. Nincs is, egy-két kivétel van, pl. george soros. Neki pedig kettőt találhatsz, hogyan sikerült nőt találnia.

"A kevésbé jó genetikával rendelkezőknek nem kellett volna kihalniuk, ha nekik nem jut nő?"

Ki is halnak, ez az evolúció. Csak egy példa: mit gondolsz, miért nőtt ekkorát az emberek átlagmagassága az utóbbi időben? [link]

"Rendkívül torz a világképed, amit nagyon sajnálok..."

Nem torz a világképem, csak én ronda férfiként egy olyan aspektusból is látom a világot (azon belül pedig a nőket), ahonnan te jóképű férfiként (vagy nőként) soha nem fogod. Téged nem aláznak meg és csak ritkán utasítanak vissza, mert jól nézel ki. A kérdezőt vagy engem viszont minden nő visszautasít, mert ocsmányak vagyunk.

2018. jún. 30. 15:32
 99/141 anonim ***** válasza:
90%

A foci-csajozás viszonyára azt tudnám mondani, hogy ha nem is próbálkozol, akkor gyakorlatilag meccset sem játszol.

Játék nélkül döntöd el, hogy te bizony kikapsz.

Az, hogy vannak nálad jobb játékosok természetes. És?

Mindig a papíron jobbak győznek? Lásd: VB. Németország?

Netán Messi olyan nagyon villogna a válogatottban? Hiába egy világklasszis, ő sem nyer mindig. Van, amikor a kevésbé jobbak nyernek.

Az, hogy mentálisan ilyen padlón vagy, nagyobb baj, mint a kinézeted. Hiába edzed a tested, mindig gyenge maradsz, ha fejben nem vagy erős.

2018. jún. 30. 16:00
 100/141 anonim ***** válasza:
A magyar válogatott is jobban járna, ha nem állna ki a meccsekre, mert megkímélné magát a szégyentől. Ugyanígy aki rondának született, az is jobban jár, ha felhagy a csajozással, mielőtt annyi kudarcélményt gyűjtene, hogy depresszióba zuhan vagy öngyilkos lesz.
2018. jún. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!