Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
"Ezektől függetlenül nem lehet kedves vagy romantikus? Miért ne lehetne? Attól, hogy nem mindig az."
Nem lehet, mivel pont az ellentéte annak, amit felsoroltam. Attól, hogy néha megjátssza magát, még nem lesz más. Erről jut eszembe még egy bullshit: "add önmagad". Na hát ez rohadtul nem igaz, ahogy a példa mutatja.
"Nem, nem vagyok nő, hanem férfi vagyok :))"
Annyira vagy te férfi, amennyire én a római pápa :D
Férfi vagyok, bocs, és szeretek is az lenni. 180 magas, 80 kg. Jóképű-e, azt nem tudom, de rohadtul nem is érdekel, mit gondolnak rólam. Azért járok erre az oldalra, hogy másoknak tudjak segíteni, tanácsot adni. Nem pedig lenézni vagy leszólni bárkit, azért mert valakinek nem megy valami.
"Nem lehet, mivel pont az ellentéte annak, amit felsoroltam. Attól, hogy néha megjátssza magát, még nem lesz más."
Képzeld, én ma kaptam ezt, idézem szó szerint:
"ugy utalom amikor ilyen pancser vagy, néha meg olyan jo"
Igen, szoktam bunkó lenni néha, alkalmanként. De ugyan úgy egyszerre vagyok kedves, és figyelmes is. Egyiket sem játszom meg. pl. a hisztikre nem vagyok vevő. Ilyenkor egyszerűen megírom, hogy majd írjon akkor az illető, ha befejezte. Bunkó? Igen. De máskor, ha komoly dologról van szó, nagyon szívesen meghallgatom.
De, ez az, hogy lehet. A nőket úgyis csak az érdekli igazán, hogy a párjuk velük legyen figyelmes. Az úgy vettem észre kifejezetten szimpatikus ha másokkal néha vagy többnyire bunkó. Az ilyen pasiknak meg ugye van mellényük, meg hatalmas egojuk, ami vonzóbb mint egy szerény, kis szürke figura. Sokszor van is mire meglegyen az a fajta határozottság.
Erre is születni kell, ilyenné válni már gyerekkorban. Ilyen én már nem leszek, nem is állna nekem jól, úgyhogy ha már rólam szól ez a kérdés ezt a bunkó pasi kell a nőknek témát hanyagoljuk...
Nem tudom, hogy ronda vagyok vagy sem, mert nem érdekel. Vagyok, amilyen vagyok.
Tök jó ötlet, amit felvetettél, pár hete, hasonló kérdésekből ihletve , ki is próbáltam.
Tudod milyen tapasztalataim vannak a tinderen?
Egy ötletes profilszöveggel simán lehet aratni. És egy olyan képpel, ami egy férfit ábrázol, egy fekete pólóban hátulról, arc nélkül. Egy ebay-es póló reklámkép egyébként.
Volt egy csaj, aki 2 nap beszélgetés nélkül, úgy hogy nem látott még, ő hívott el randira. Konkrétan megírta, hogy megfektetne, mert annyira bejön neki a személyiségem.
Volt néhány lány, akik elsőnek írtak, nem is én kerestem őket.
Akivel jövő héten fogok találkozni, 1100! matche van. Ő 3 nap után kért képet, akkor lett csak a külsőmre is nagyon kíváncsi, de egyébként nem érdekelte.
Szóval az a tapasztalatom, hogy ha elég megnyerő és vonzó belsővel rendelkezel, simán benne vannak a találkozóban a lányok. Függetlenül a külsődtől.
Sőt, inkább ők fognak mindent kezdeményezni, és ők hívnak el találkozóra.
Ez rendkívül meglepő volt számomra is, sose gondoltam volna, főként tinderen. És arcos kép nélkül.
Nekem mindegy ki hiszi el, meg ki sem. Az, hogy mások nem tudják használni a netet ismerkedésre, az az ő bajuk. Nálam nagyon jól működik.
Ha érdekel, nagyon szívesen mutatok beszélgetéseket, pm-ben tinderről.
Mégis mi előnyöm származna ebből az egészből? Szerinted?
Én őszinte jó szándékból próbáltam, próbálok segíteni, megosztom a gondolataimat, mi az, ami nálam működik sikeresen. Hátha, akinek kevésbé megy jól, ő is tudna egy egy kis boldogságot találni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!