Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
Nem soknál, szám szerint egynél próbálkoztam. Hogy miért lett vége az nagyon bonyolult, de természetesen a külsőm jött ki (mi más?!) az egyik oknál. Utólag meg is bántam.
Aztán egy másiknál a körülmények és a személyiségem miatt, viszont ott nem én voltam a kezdeményező fél.
Ennyi volt.
Azért ez a nem kezdek a külsőmmel semmit mert másnak meló nélkül is adott minden egyszerűen nevetséges.
Akkor én mostantól nem tanulok és dolgozni se fogok soha hisz mindig lesz nálam gazdagabb és amúgy is van aki már eleve úgy születik hogy gazdag.
Úgyhogy most leülök egy sötét sarokba és durcizok.
Érzed mi a gond ezzel a mentalitással nem?
A csajoknak tudod mi számít a külsőnél? Én több tucattal beszélgettem erről, akik tényleg szépek, nekik mi a férfiak külsejében a fontos.
Nem az adott tulajdonságok, hanem az ÁPOLTSÁG leginkább.
Ne légy büdös, legyél tiszta, igényes ruha, tiszta cipő, a frizura sokat dob az összképen, a zsíros haj rohadt undorító, tiszta kéz, főként köröm, rendezett arcszőrzet, ne legyél extrán túlsúlyos, se nem anorexiás. Figyel a szájhigiéniájára. Szép testtartás.
ezek az alapok.
Ami igazán vonzóvá tesz valakit: intelligens, van humora, mer bókolni, őszinte, érdeklődik, udvarias, szépen és helyesen fejezi ki magát, nem önző, a flegmaság nagyon visszataszító. Van önbizalma, vidám, hajlandó közös programokat szervezni.
"Az ilyen építgetéseket meg kipofozásokat a fene megette ha ez az utolsó mentsvár."
Miről beszélsz? Szerinted nekem 100 kilósan sírni kellett volna, hogy miért nem kellek a helyes pasiknak? És minek fogyjak le, ha van, aki genetikailag sovány?
Tiszta bolond vagy. Ez nem mentsvár, ez az, hogy kihozod magadból a legjobbat. Ezzel önmagadnak tartozol leginkább. Komolyan mondom, ilyen szánalmas szöveget nem hallottam még. Nagyon szép gondolat, hogy mindenkit fogadjunk el úgy, ahogy - pardon - a világra lettek szarva, de te sem ezt teszed. Honnan tudod, hogy a csaj, aki után ácsingózol, genetikailag sovány vagy tesz érte? És miért kevesebb, ha megküzdött valamiért?
Az ilyen kérdéseknél mindig kiderül, hogy a gondolkozásotokkal van valami hatalmas gebasz.
Amiket leírtál 25-ös válaszoló szerintem ma már alap dolog minden férfinál.
Kivéve az önbizalmat, helyes kifejezést. Vagyis az alsó szegmensben leírt vonzó tulajdonságokat.
Érzem mi a gond vele, csak az igazság is valahol így van. Mint mondtam a gazdagság és a tanulás stb. tényleg nagyon-nagy részben csak rajtam áll, de a párkapcsolat meg még egy ugyanolyan különálló emberen mint én magam.
Ezért is nagyon ésszerű és mindennapi jelenség az, amit a 27-es írt. Szomorú, de így van. És ne mondja senki, hogy de ez hülyeség mert ha nem így lenne kihalt volna az emberiség. Nem így, vagy pontosabban nem teljesen így volt még 20 éve sem, de ez a kizárólag mai világban pont úgy van, ahogy mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!