Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F
Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.
A pénzben sem dúskálok.
Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?
Honnan tudod így látatlanba, hogy nekem csak a belsőmmel van a baj?
Egyébként úgy van, ahogy mondjátok nem kell egy átlagembert Ronaldo tudásához hasonlítani, mivel belőle is csak jóformán egy van. Ugyanígy azt sem érdemes a magamfajták külsejéhez hasonlítani, hogy ő, hogy pontra tette magát. Más szerintem a fél életébe nem keres annyit mint amennyit ő magára költött. Ideje is volt rá és pénze is. Plusz mégiscsak, ha világszerte látják nem engedheti meg magának, hogy ne legyen top külseje. Ettől függetlenül le a kalappal.
Nekem pedig egyáltalán nem igénytelen a külsőm, sőt. Mindenből kihoztam a maximumot, amint mondtam csak az izom hiányzik, de úgy vettem észre, hogy aki nyerő a nőknél az vékony testtel is nyerő lesz, az izom csak hab a tortán.
Fiú létemre még krémeket, lemosókat, arcpakolásokat is használok, amit sok lány sem, nemhogy fiú.
Itt mindenki azt mondja, hogy csak kicsit legyenek a férfiak igényesek magukra. Megjegyzem, ma már senki sem néz úgy ki mint egy ősember... Aki fiatal, barátnőt szeretne az szán magára annyi pénzt, hogy legyen egy kellemes megjelenése. Akinek egy kis pénze is van az márkás, stílusos ruhákat is hord. De van egy szint, ami fölött már nem lehet sokat tenni mert át kell add magad a másik nem döntésének.
Főiskolára járok, ha nagyon okos nem is vagyok, de szerintem annyira buta sem, hogy két értelmes mondatot se legyek képes kinyögni.
Van néhány nagyon jóképű srác, akikért minden lány odavan, persze ugyanez igaz a fiúk részéről is.
Nem a nők hibásak, sem burkolva, sem burkolatlanul. Csak nem tudom miért kell engem beállítani a bűnbaknak amiért nem tetszem a lányoknak és ennek hangot is adok, és miért kell elmondani minden hálátlannak, amiért elmondtam, hogy köszönöm a segítséget, viszont ezek a fent említett dolgok már megtörténtek.
Tulajdonképpen akkor most Te kedves kérdező, mit is akarsz?
Reménykedni egy vonzó barátnőben? De mit teszel érte? Semmit?
Fogjuk rá, és tegyük fel a külsőd rendben van. De ez nem elég! Elég vonzó a személyiséged is? Van pl. humorod, tudsz bókolni, flörtölni? Vagy azt hiszik a csajok egy kirakatbábut akarnak, aki jól néz ki és annyi?
"Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?"
Nem belenyugodni kéne, hanem tenni valamit.
Konkrétan kezdeményezni. Én nem tudom mit vársz, de ez a válaszod elég ok, miért nincs barátnőd, és miért nem lesz:
"Nem soknál, szám szerint egynél próbálkoztam."
"Csak nem tudom miért kell engem beállítani a bűnbaknak amiért nem tetszem a lányoknak és ennek hangot is adok"
"Aztán egy másiknál a körülmények és a személyiségem miatt [utasított vissza]"
Tudod hány lánynál kell bepróbálkozni? Több száznál, amíg találsz valakit, akivel kölcsönös a vonzalom, és jól megvagytok. Az ismerkedés lényege az, hogy megismerd a másikat, ami egy nagyon-nagyon hosszú folyamat.
A gyk-s férfiak, de inkább kisfiúk azt hiszik, hogy ha 1 elutasítást kapnak, akkor kicsi a farkuk, rossz a külsejük, ja, a kedvencem meg az, hogy alacsonyak...
Komolyan vicces, amit csináltok, és utána ide jártok panaszkodni...
És minden kérdés, vagy minden második erről szól...
Ha nem ismerkedsz, próbálkozol, mégis honnan a fenéből veszed, hogy nem tetszel a lányoknak?
Szóval két lánynál már sikerült valamit elérned, szóba álltak veled, bármilyen is legyen a külsőd. Nem gondolod, hogy akkor belül vannak bajok?
Egyébként egy Ronaldo-t miért ne lehetne egy átlag emberhez hasonlítani?
Nyilván ő egy más körben mozog, de a felső 10.000-beli nők vagy nevezzük őket akárhogy, ők is válogatnak ám.
Ha megkaphatnak bárkit a gazdag jóképűek közül, akkor nem mindegy melyik az. És talán nekik is fontos, hogy milyen belső értékekkel rendelkezik az "álompasi" ?
Elárulom: nagyon is.
Ez a baj, hogy ti kitaláltok dolgokat, semmi GYAKORLATI tapasztalat, max gyk-s idióta kérdések olvasgatása, ami megy.
Azt hiszitek a nők valami földönkívüli csodalények.
Ismét összejött a szokásos bullshitgyűjtemény:
- a belsőddel van baj
- legyen önbizalmad
- ha te szépnek látod magad, mások is annak látnak (OMFG!!!)
- nőgyűlölő vagy
- csak a bomba csajok kellenek neked
Ezt minden kérdésnél megkapja mindenki, aki szóvá meri tenni, hogy a külseje miatt nincs sikere a nőknél. Ilyen kérdésekhez csak azért írnak a feminácik, hogy a magunkfajtába még egyet rúgjanak.
Vagy mert igazuk van (mellesleg utálom a "feminácikat"). Ha meg a külső a gond, akkor irány a megfelelő segítség (konditerem, kozmetikus, fodrász, ruhabolt stb.)
Nagy összegben fogadnék bárkivel, hogy találok egy hozzá hasonló külsejű srácot, aki párkapcsolatban él és/vagy van rendszeres szexuális élete.
"Ismét összejött a szokásos bullshitgyűjtemény"
Miért lenne bullshit? Te beszélgettél már lányokkal arról, mik az elvárásaik a férfiaktól? Én konkrétan az ő véleményüket tudom továbbadni, szinte szó szerint. Másrészt talán olyanok adnak tanácsot, akiknek nem jelent gondot bárkit megszólítani.
Egyetlen kérdést tennék fel azoknak, akik szerint hülyeség, amiket leírtunk itt néhányan:
A kifejezetten nem előnyös, nem vonzó külsejű férfiaknak hogy lehet szép barátnőjük?
Mert én nem egy ilyen párt látok, és nem gazdag a pasi, ezt is hozzá tenném.
"Te beszélgettél már lányokkal arról, mik az elvárásaik a férfiaktól?"
Igen, és azt szűrtem le belőle, hogy amit mondanak, annak köze nincs a valósághoz. Azt mondják, legyen kedves, romantikus, figyelmes, okos, a külső nem lényeg, aztán pedig összejönnek egy bunkó, buta, agresszív, ámde jóképű és magas férfival.
"A kifejezetten nem előnyös, nem vonzó külsejű férfiaknak hogy lehet szép barátnőjük?
Mert én nem egy ilyen párt látok, és nem gazdag a pasi, ezt is hozzá tenném."
Úgy, hogy te nőként a férfiak 90%-át ilyennek gondolod. Én a valóban csúnyákról beszélek.
Még a bullshit-hez annyit tennék hozzá, hogy ha nálunk működik, amit leírunk, és ahogy a másik oldal áll hozzá, úgy nem, akkor miért az, amit mi közvetítünk a hülyeség? Itt valami nincs rendjén.
Igen, össze jönnek egy "bunkó, buta, agresszív, jóképű és magas férfival".
Talán mert a sok negatív tulajdonságát tudja valamivel kompenzálni? Ezektől függetlenül nem lehet kedves vagy romantikus? Miért ne lehetne? Attól, hogy nem mindig az.
"Úgy, hogy te nőként a férfiak 90%-át ilyennek gondolod."
Nem, nem vagyok nő, hanem férfi vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!