Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne is reménykedjek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.

A pénzben sem dúskálok.

Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?

2018. jún. 27. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 anonim ***** válasza:
92%

"Sajnos ha nem nézel ki jól, lemondhatsz a nőkről. "

Aki igy gondolkodik, sose lesz barátnője,igaz is.

Mindenki mas tesz erte, es akit eléggé akar, megkaphat.

2018. jún. 27. 21:30
 32/141 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél kérdező? Úgy tűnik tanácsot azt nem. Talán segítségnyújtás nélküli egyszavas igen-nem válaszokat vártál? Engem komolyan érdekel mit is szeretnél pontosan, mert te most éppen rendkívül hálátlannak tűnsz. Idegen emberek szeretnének rajtad segíteni, de te folyton kifogásokat gyártasz, át se gondolod a tanácsot, egyből elutasítod.
2018. jún. 27. 22:02
 33/141 A kérdező kommentje:

Nem akarok hálátlan lenni, de a tapasztalataim nem igazolják ezeket a tippeket, amiket kaptam, hogy valamivel is jobbak volnának. Már mindent kipróbáltam, és nem tagadom kaptam már dicséretet arra, hogy nem vagyok buta, külsőre az összképre, stílusomra, a konditermezésre ezután szeretném rászánni magam. Viszont minden hiába történt eddig, az eredmények nem igazolnak.

Vagyis ha valami hiányzik akkor az ha csak kicsit is, de hiányozni fog. Lehet örökre.

2018. jún. 27. 22:43
 34/141 anonim ***** válasza:
0%
Ha 5 kilónál több túlsúly van rajtad akkor nem csak a csinos csajokat felejtheted el! Hanem az összeset!
2018. jún. 28. 06:01
 35/141 anonim ***** válasza:
100%

A legelső válaszban leírtam, hogy te nem segítséget akarsz, mert eldöntötted, hogy esélytelen vagy a nőknél. Azóta jött 30 válasz és mi történt?! A nagy büdös semmi. Az emberek segíteni akarnak, de te csak gyártod a kifogásokat, lehurrogod azokat akik olyat mondanak ami igaz, de neked nem tetszik és igaz burkolva, de előjött a "minden a nők hibája" maszlag is.

Szóval mit is akarsz? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy jó neked így, mert a kisujjadat sem mozdítod azért, hogy jobb legyen. A válaszolók már ebben az egy kérdésben többet tettek azért, hogy neked nőd legyen, mint amit te egész életedben. Kár beléd az energia, mert te k_rvára leszarod, hogy mi lesz veled, csak nyarvogni jöttél ide. De tudod mit? Nem érdekel, ha te úgy döntöttél, hogy az egész életedet magányosan, megkeseredve éled le, de mégegyszer megkérlek, hogy ne hányd tele az oldalt ezzel a visszataszító hisztivel amit itt is leműveltél

2018. jún. 28. 07:08
 36/141 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenki mas tesz erte, es akit eléggé akar, megkaphat."

Bullshit lvl 999. Hány igazán ronda férfit láttál már életedben nővel? Nem arra gondolok, akit ti nők rondának tartotok (a férfiak 90%-a), hanem aki valóban ronda, ezért nem is tartjátok férfinek.

2018. jún. 28. 07:29
 37/141 A kérdező kommentje:

Szerintem meg igenis tettem, csak te nem olvastad el az utolsó hozzászólásomat...

Jó, hát majd egyik percről a másikra ezután akkor azt fogom magamról képzelni, hogy egy világsztár vagyok, akinek alanyi jogon jár az, hogy barátnője legyen csak azért mert ő már megtett érte és sok mindent és jó lett a gondolkodása. Majd meglátjuk hány csaj fog Brad Pittnek meg Lewis Hamiltonnak nézni.

2018. jún. 28. 07:44
 38/141 anonim ***** válasza:
85%
Neked tényleg a belsőddel van baj. Gáz vagy, az egész gondolkodásod az, és ez általában kiül az ember arcára is. Belülről kéne változni először, de te nem fogsz, mert nem vagy hajlandó tenni magadért.
2018. jún. 28. 08:08
 39/141 anonim ***** válasza:
100%
Ej, de lehangoló vagy. De tényleg, az ember lejön az életről is ettől a nyafogástól. Ez nagyobb baj ám, mint az, ahogy kinéz az ember.
2018. jún. 28. 08:13
 40/141 anonim ***** válasza:
100%

Ritka egy szánalmas, amit ebben a kategóriában művelnek néhányan. Minden második kérdés vagy az alacsonyságról és/vagy a külsőről szól, és hogy sajnáltatjátok magatok.

Még a leghalványabb gondolata sem merül fel bennetek, hogy tegyetek saját magatokkal valamit. Vagy netán fejben vannak gondok, nem a külsővel...

Pontozzatok le nyugodtan, mert nem érdekel.

"Mindenki mas tesz erte, es akit eléggé akar, megkaphat."

Bullshit lvl 999. Hány igazán ronda férfit láttál már életedben nővel? Nem arra gondolok, akit ti nők rondának tartotok (a férfiak 90%-a), hanem aki valóban ronda, ezért nem is tartjátok férfinek."

Tipikus gyk hozzászóló, hozzászólás.

Szerintetek, aki rendbe van külsőre és belsőre is, vonzó a csajoknak, az így született? Nem kellett, és nem kell folyamatosan ezért tennie?

Vagy a szép csajok mindig ilyenek? Tudjátok ti hány órát töltenek a lányok azzal, hogy szépítkezzenek? Ha ők ennyi energiát, pénzt magukba fektetnek, nem nagy elvárás egy kissé igényesebb külsőt elvárni a férfiaktól sem.

Vagy itt a focista példa:

Tudjátok napi hány órát eddzenek ők, hogy így nézzenek ki, és így tudjanak játszani?

Nem szeretem Ronaldo-t, de érdemes megnézni akár ezt a fotót:

[link]

Ő sem úgy született, hogy a világ legjobbja. Hanem rengeteget tett érte. Ő nem nyafogott, hanem megcsinálta a jövőjét.

Jöhettek ti itt a pénzzel, de a legtöbb sportoló, művész vagy bárki a semmiből küzdötte fel magát oda, ahol van most.

pl:

[link]

Igen, lehet tehetségesek, Ti nem, de ők tehetséggel és kitartással jutottak oda. A tehetség önmagában nem elég.

Lehet, innen senki nem lesz aranylabdás focista, de tehetség nélkül is sokra lehet vinni.

Bárki foghatja a külsejére, hogy szerencsétlen a lányoknál, de ez az igazi bullshit.

Nézzétek meg hány nem kifejezetten szép férfinak van barátnője, családja, gyerekei.

A személyiségetek is lehetne nagyon vonzó, nem csak a külsővel lehet sikeres lenni a lányoknál.

2018. jún. 28. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!