Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátnőm azt mondta, ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt mondta, ne is reménykedjek, mert nincs hűséges pasi. Kezdek neki hinni. Jogosan?

Figyelt kérdés
Szerinte egy pasi max pár évig bírja megjátszani a hűséget, és addig bírják tartani magukat,amíg otthon mindent megkapnak,de ha már csak egy kicsit is elhanyagolva érzik magukat,akkor mennek máshoz,mert nem bírnak már uralkodni magukon.
2017. máj. 28. 07:43
1 2 3
 1/29 Darklucky válasza:
21%
Ez nem feltétlen így van. Egész eddig csak 1 lánnyal szakítottam és 3 volt aki dobott más pasi miatt ...
2017. máj. 28. 07:52
 2/29 anonim ***** válasza:
70%

Barátnőd mitől ilyen bölcs? Vagy minden pasival volt már pár évig és onnan állapította ezt meg? (Le lehet pontozni nyugodtan, de én nem másra hallgatnék a helyedben ha barátnő ha nem.

Most közhelyes leszek de: A puding próbája az evés.

30F

2017. máj. 28. 07:57
 3/29 anonim ***** válasza:
78%

37 éves férfi vagyok. Soha nem csaltam meg egyetlen párom sem, pedig sok éves kapcsolataim voltak (tehát nem ezek a ma divatos, jézusom, már egy éve együtt vagyunk, halálra unom dolgok). És nem azért nem tettem meg, mert nem volt rá alkalmam.

Nem gondolom, hogy a tudomány érdekében fel kellene boncolni, mert mert én vagyok az egyetlen ilyen férfi az univerzumban :)

2017. máj. 28. 07:59
 4/29 anonim ***** válasza:
77%

Van kérdező, de azok száma minimális.A hűtlenség főleg jellem kérdése.

"és addig bírják tartani magukat,amíg otthon mindent megkapnak,de ha már csak egy kicsit is elhanyagolva érzik magukat"

Ez nagy tévedés.Vannak olyan férfiak, akik, akkor is mennek máshoz, ha otthon minden megvan.Sokan eleve úgy lépnek kapcsolatra, házasságra, hogy nem monogám típusok és ezzel nagyon is tisztában vannak.Jelszavuk:"amiről a másik nem tud, az nem fáj".És vígan végigdugják a kínálatot az asszony mellett, mert nekik jár a mindig új és új punci.

2017. máj. 28. 07:59
 5/29 anonim ***** válasza:
53%

Húsz pasiból egy hűséges. Sok sikert, hogy megtaláld!

A többinél csak idő kérdése, hogy mikor lép félre. De ha egy nő kezd ki vele, és kitartóan meg akarja szerezni, szinte mind elcsábul.

2017. máj. 28. 08:05
 6/29 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen témában biztos nem a kiábrándult barátnőd cinikus megjegyzéseire alapoznék.

Nem mindenki egyforma ugyanis.

Általánosan én is azt tartom, hogy a monogámia leginkább a társadalmi szerkezetünknek ideális, az emberi természetnek nem pont optimális. De így nem lehet hozzáállni egy egész, ráadásul meglehetösen nagy embercsoporthoz, mint a barátnőd.

Egy párkapcsolathoz pedig csak bizalommal érdemes hozzáállni, másképp életképtelen lesz és szenvedni fogtok.

A bizalom pedig nem vakhit, nem arról szól, hogy a barátodnak jobban hiszel, mint a szemednek, hanem hogy megelőlegezed neki azt, hogy nem fog becsapni és bánatot okozni.

Ha pedig mégis megteszi, akkor ráérsz akkor gondolkodni ezen, ha helyzet van, nem pedig már az elején ezen görcsölni.

2017. máj. 28. 08:11
 7/29 anonim válasza:
59%

Természetesen van ilyen pasi. Ez megint csak a tipikus általánosításnak tűnik.

A hűséges pasik életük során sokkal kevesebb nővel kerülnek kapcsolatba, mint akik csak végigdugni akarják a várost. Tehát míg egy hűséges pasinak van mondjuk 5 párja élete során, addig a másik táborból egy-egy példány akár 1 hónap alatt eléri ezt a számot. Így a számuk sokkal többnek tűnik, hiszen többször annyi nővel lesznek, akik állítják, hogy nincs ilyen pasi, mint az a pár, akik a hűséges fajtával találkoznak.

2017. máj. 28. 08:20
 8/29 anonim ***** válasza:

Íme, az egyes válaszoló nagyon jó példa ennél a kérdésnél.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2017. máj. 28. 08:39
 9/29 anonim ***** válasza:
69%

Ez azért így nem igaz. Van, de tény hogy viszonylag ritka. De nem kizárt. Nem lehet így nekivágni egy kapcsolatnak, mert akkor pont te fogod elmarni magad mellől a bizonytalanságoddal, féltékenykedéseddel, akkor is ha esetleg semmi okod rá. Minden ember más.

Amúgy meg a nők nagyobb része is hűtlen, csak talán valamivel diszkrétebb. Szóval ne általánosítsunk, mindkét nemben van ilyen is, olyan is. Sőt szerintem még olyan is előfordul aki képes megváltozni (jó irányba)

2017. máj. 28. 08:39
 10/29 A legrosszabb ***** válasza:
51%
Jellemző, hogy a nők még hergelik is egymást. Ilyenekből lesznek később a mindent előre látó, mindenre időben felkészülő, mindenre rágörcsölő, féltékeny, idegroncs, párkapcsolati diktátorok.
2017. máj. 28. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!