Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátnőm azt mondta, ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt mondta, ne is reménykedjek, mert nincs hűséges pasi. Kezdek neki hinni. Jogosan?

Figyelt kérdés
Szerinte egy pasi max pár évig bírja megjátszani a hűséget, és addig bírják tartani magukat,amíg otthon mindent megkapnak,de ha már csak egy kicsit is elhanyagolva érzik magukat,akkor mennek máshoz,mert nem bírnak már uralkodni magukon.
2017. máj. 28. 07:43
1 2 3
 21/29 A legrosszabb ***** válasza:
20%
#20: A magyar nők életpályája. 99%-uk hasonló karriert fut be.
2017. máj. 28. 10:33
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Minél jobb külsejű valaki, általában annál kevésbé hűséges.

Ha felszeded a legeslegjobb pasit a környéken, nem fogod tudni megtartani, mert más nőknek is kell majd.

2017. máj. 28. 10:34
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Ezt a marhaságot. Pasztmek, nem a város hímribäncával, falu bikájával kell kokettálnod, hemperegned és akkor majd találsz hűséges pasit. Nem mellesleg ahhoz olyan nő is kell legyél, hogy ne akarjon más felé kacsibtgatni. Jellemről beszélek, nem küllemről. ☺
2017. máj. 28. 10:35
 24/29 anonim ***** válasza:
3%
Az ilyen kérdéseknél vajon hány srác, férfi ül a monitor előtt megszeppent arccal, aki nem csalná meg a párját, és amúgy rendben van, csak introvertált, nem divatos, nem jóképű, nem partiarc, nem hajtja a vadászösztön, tartós kapcsolatot szeretne, vagy éppen abban van és ezek tetszőleges kombinációi? És ezek közül hány olyan van, akit sorban utasítanak vissza a nők a fenti okok közül valamelyik(ek) miatt?
2017. máj. 28. 16:26
 25/29 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon sok, viszont a válaszok értékelését elnézve, ez is csak egy provokáló kérdés. Az ilyen kérdéseknél csak az kap zöld pacsit, aki szerint minden férfi egyforma, hűtlen disznó.

2017. máj. 28. 17:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést,hogy vitázzanak itt az emberek,csak érdekelt. És én nem pontoztam le senkit :D Amúgy örülök,hogy van hűséges pasi,bár engem valamiért elkerülnek :D
2017. máj. 28. 17:30
 27/29 anonim ***** válasza:

Ma már 3 nőnek mondtam itt, hogy alapjában véve ők választottak. Szóval nem feltétlen kerülnek el, csak a potenciális felhozatalból ők olyanokat szelektáltak akik csalfák, szexre mennek, vagy bunkók.

Ilyenkor nem feltétlen bennünk férfiakban kell keresni a hibát, inkább a választási módszert kellene finomítani nem?

2017. máj. 28. 17:35
 28/29 A kérdező kommentje:
Igaz,meg nem kéne elhinni a sok hazugságot,és nem kéne bedőlni az önsajnáltató hülyéknek.
2017. máj. 28. 18:06
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Dehooogy! Ők tökéletesek, szépek, jók, és a férfi a hibás, csak is ők :D

2017. máj. 29. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!