Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne is reménykedjek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne is reménykedjek vonzó barátnőben ilyen külsővel? 20/F

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem olyan külső adottságokkal mint Mario Gomez.

A pénzben sem dúskálok.

Nyugodjak bele a sorsomba, mást úgysem tehetek?

2018. jún. 27. 17:56
 121/141 anonim ***** válasza:
89%
Ezaz 38-as, okold a nőket, sajnáltasd magad, keresd a kifogásokat és dögölj meg egyedül, megkeseredve és szánalmasan. Hisztizz nyugodtan tovább, mint ahogy eddig tetted és akkor egészen biztos, hogy ilyen sz_r lesz az egész hátralévő életed is.
2018. júl. 2. 20:38
 122/141 anonim ***** válasza:
0%
Kibújt a szög a zsákból, megmutatkozott a te részedről is a gyűlölet a csúnya férfiak iránt. A saját felszínességedet bizonyítottad ezzel.
2018. júl. 2. 20:48
 123/141 anonim ***** válasza:
90%

Te 38%-os okostojás. Te tényleg ennyire be vagy gőzölve, hogy a %-okat se figyeled, vagy csak nagyon unatkozol így a nyári szünet alatt, és a gyakorira jársz trollkodni?

(Megjegyzem, mindkét eset problémás.)

Az egyetlen elfogadható magyarázat erre az ostoba elmebajra, amit művelsz, az az, ha valamilyen szociológiai vagy pszichológiai vizsgálatot végzel. Minden egyéb esetben kérlek, keress fel szakembert. Mert begolyóztál.

2018. júl. 2. 20:53
 124/141 anonim ***** válasza:
0%
Nem golyóztam be egyáltalán, egyszerűen csak ismerlek titeket, nőket. Mondjuk ti, akik gyakorin osztjátok a feminácizmust, ezerszer rosszabbak vagytok az átlagnál.
2018. júl. 2. 21:55
 125/141 anonim ***** válasza:
92%

#38%-os

Te nagyon nagyot tévedsz, én nem gyűlölöm a csúnya férfiakat (főleg nem egy arctalan fórumon...). Én a hozzád hasonló hisztis kis nyomoroncokat utálom és ezt már a legelső kommentben sem titkoltam.

Ahogy írtam, én sem vagyok egy adonisz, a rokonaim között se nagyon akadnak Mario Gomezek, a barátaim közti is akad jónéhány "kevésbé jó genetikával megáldott" férfi, mégsem gyűlölöm őket, sőt a nem jóképű ügyfeleket sem rugdosom ki a műhelyből.

Szóval megint csak azt tudom írni amit eddig, hogy a jellemed okádék (emiatt kaptad az előző kommentet), de te inkább a "csúnya férfi" f_szsággal takaródzol azért, hogy ne kelljen szembenézned azzal, hogy jogosan gyűlölnek téged az emberek és jogosan kap hányingert tőled minden egyes nő.

2018. júl. 2. 22:03
 126/141 anonim ***** válasza:
85%

Én, mint még mindig férfi, nem utálom azokat a férfiakat, akiknek a külsejük valami hibát rejt. Sem az ilyen nőket. Nem is szoktam túlzottan foglalkozni bárki külsejével, nem szépségvernyző számomra senki.

De az ilyen mentalitást, mint a tiéd tisztelt "38%" a legjobban gyűlölöm.

Az, hogy az itt leírt közel 100 hozzászólást egyikét sem tudod értelmezni és felfogni, ráadásul nem is a Te kérdésednél, ez egyértelműen a Te hibád.

Már megelőztek páran, de javaslom keress fel egy pszichiátriát sürgősen, amíg komolyabb gondjaid nem lesznek...

Vagy nézz bele Dr. Almási Kitti mai videójába is.

https://www.youtube.com/watch?v=j--VfHdhmCo

2018. júl. 2. 22:38
 127/141 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, kedves feminácik, további jó gyűlölködést kívánok!
2018. júl. 3. 07:17
 128/141 anonim ***** válasza:
90%

Micsoda femináci gyűlölködés, hogy sokan férfiként ingyen leírták neked a tapasztalataikat, összegyűlt száz válasz, már csak meg kéne fogadnod őket és elindulni a változás felé.

Gyanítom, hamarosan inkább kiírsz egy újabb hasonló kérdést és az egész "műsor" kezdődik elölről.

Az ilyen emberek sajnos tényleg menthetetlenek, csak reménykedni lehet abban, hogy egyszer majd ők is megtalálják a számukra ideális utat.

2018. júl. 3. 09:50
 129/141 anonim ***** válasza:
27%

Milyen tapasztalataikat? Egyik válaszolónak se voltak tapasztalatai a ronda férfiként való ismerkedésről. Sőt, gyanítom, a férfiként való ismerkedésről sem. Arról, hogy milyen esélyei vannak egy előnytelen külsejű férfinak a nőknél, csak a kérdező és én írtunk, nagyjából egybehangzóan.

Kérdést egyébként már rég nem írok ki ilyen témában, mert tudom, hogy csak a mérhetetlen gyűlöletet kapnám érte. Sajnos azt még nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak, de ennyi hazugságtól, közhelytől és fröcsögéstől kinyílik a bicska a zsebemben, nem tehetek róla.

2018. júl. 3. 18:05
 130/141 anonim ***** válasza:
84%

# 38%-os f_szfej!

"Amúgymeg itt vagyok én. 23 éves férfi létemre 165 cm vagyok, alulról karcolom a 60 kilót, van egy fogam ami vagy fél centivel kijjebb áll mint a többi. Emellé jön még az, hogy úgy nézek ki mint egy 16 éves és még szakálat növeszteni sem tudok. Ha nagyon gondolkoznék, akkor össze tudnék ide szedni még egy oldalnyi rossz tulajdonságot magamról, de az az igazság, hogy nem érdekel, már nem. Régebben én is olyan voltam mint ti, siránkoztam, másra mutogattam, kifigásokat kerestem és meg sem próbáltam ismerkedni. Azóta rájöttem, hogy nem minden a külső. Persze vannak, akiknél alapból kiesek a magasságom miatt, dehát ilyen az élet, nem miattuk fogok depizni. Viszont rengeteg csaj van aki bolondul értem, méghozzá a személyiségem, legfőképp a humorom miatt. Van egy gyönyörű barátnőm, akivel nemsokára ünnepeljük a 3. évfordulónkat és emellett látom, hogy rengeteg csaj érdeklődik irántam."

2018. júl. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!