Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
 61/107 anonim ***** válasza:
9%

Esetleg azt, hogy bár rajtatok is érezni hasonló vonásokat, tegyék ki magukat veszélynek a nők, csak mert ti kanosak vagytok?

Vagy itt a másik pèlda Cameron Herrin , megölt kèt embert aztán szerelmesek bele a lányok.

Ilyeneket szerelmes szövegeket írkálnak gyilkos cameron herrinek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1134..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

[link]

Ilyenkor miért teszik ki a nők magukat veszélynek kedves válaszoló?

okt. 28. 07:30
 62/107 anonim ***** válasza:
9%

Esetleg azt, hogy bár rajtatok is érezni hasonló vonásokat, tegyék ki magukat veszélynek a nők, csak mert ti kanosak vagytok?

Itt egy másik videó ahol egy nő dicsőíti a gyilkos Wade Wilsont, ilyenkor miért teszi ki egy nő magát veszélynek mikor egy Chad alfahim a gyilkos?:

[link]

okt. 28. 07:39
 63/107 anonim ***** válasza:
9%

Kerestem mègegy videót neked kedves válaszoló amit egy fiatal lány készített Wade Wilson dicsőítésère:

[link]

, Wade Wilson megölt 2 embert ès mégis ez a fiatal lány gyártja a youtubon a szerelmes videókat neki. Ha a nők nem akarják kitenni magukat veszélynek akkor miért szerelmesek Wade Wilson amerikai gyilkosba rengeteg lány, esetleg nem arról van inkább szó hogy a nők nem teszik ki magukat veszélynek ha valaki ronda pasi de ha valamelyik pasi szexi jókèpű akkor nem èrdekli őket hogy akármilyen gyilkos?

okt. 28. 10:29
 64/107 anonim ***** válasza:
92%
"Kedves" 1 pontos? Ez miért zavar téged? :D Igen, nem akarunk csúnya férfiakkal szexelni, mi is élvezni szeretnénk. :D így most már lenyugodtál, jobb lett?
okt. 28. 16:39
 65/107 anonim ***** válasza:
9%

"Kedves" 1 pontos? Ez miért zavar téged? :D Igen, nem akarunk csúnya férfiakkal szexelni, mi is élvezni szeretnénk. :D így most már lenyugodtál, jobb lett?

Zavar hogy istenited a gyilkos Wade Wilsont meg a gyilkos Cameron Herrint.

Úgy zavar mint téged az Elliot rodgert istenitő válasz.

okt. 28. 16:44
 66/107 anonim ***** válasza:
29%

A gigachad szexi tetoválásos gyilkost azt lehet isteníteni csak a nyominger gyilkost nem.

Szexi gyilkos=jó gyilkos.

nyomi gyilkos=rossz gyilkos.

okt. 28. 17:33
 67/107 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy meg sehol nem istenítettem Rodgert, csak megint megy a tipikus normie túlérzékenység és mindenáron ítélkezés.
okt. 28. 17:36
 68/107 anonim ***** válasza:

Kedves ideggörcsös 1 pontos. Idézd kérlek, melyik postban istenítette az általad linkelteket ITT bárki. Nem Amerikában, ITT. Magyar nőkkel beszélgetsz, nem amerikaiakkal.

Ha nem találsz ilyet, annak az lesz az oka, hogy ilyen pasikba max az incelek szerelmesek nálunk.

okt. 28. 18:28
 69/107 anonim ***** válasza:
12%

Kedves ideggörcsös 1 pontos. Idézd kérlek, melyik postban istenítette az általad linkelteket ITT bárki. Nem Amerikában, ITT. Magyar nőkkel beszélgetsz, nem amerikaiakkal.

Ha nem találsz ilyet, annak az lesz az oka, hogy ilyen pasikba max az incelek szerelmesek nálunk.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

okt. 28. 18:34
 70/107 anonim ***** válasza:
23%

69

Na tökéletes, és ezek magyar csajok. Kis bongyor kékszemű árja, tökéletes ember, az ilyennek a gyilkolászást is elnézik. De ugye az incelek biztos mind esélyesek lennének nőknél csak a világon a legszarabb személyiséggel rendelkeznek és az miatt taszítanak mindenkit, így megy a sablon :D.

okt. 28. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!