Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
 71/107 anonim ***** válasza:
7%

Itt is egy youtube videó ahol egy lány Cameron Herrin gyilkost isteníti:

[link]

okt. 28. 18:49
 72/107 anonim ***** válasza:
89%

69 egyik sem ebben a témában írt.

Cameron Coyle Herrin gyilkos, de nem sorozatgyilkos és nem gyilkolási szándékkal száguldozott gyorsan. Nem nézték el neki, hogy száguldozott, a fiatal éveit rács mögött fogja tölteni. 40 felett lesz, mire szabadul. Incike, őt nem sajnálod, hogy nem tud majd szexelni?

okt. 28. 18:50
 73/107 anonim ***** válasza:
91%
71 de ez se magyar. Te féltékeny vagy a srácra, mert valakinek tetszik?
okt. 28. 18:51
 74/107 anonim ***** válasza:
0%

Miért vèded a gyilkost ennyire, mert jóképű?

okt. 28. 19:07
 75/107 anonim ***** válasza:
89%

Mivel védtem? Fejtsd ki, hol mondtam, hogy nem bűnös?

Te, nem vagyok pszichológus, fizess érte egy hivatásosnak. Csak mert így egy nővel beszélhetsz, marhára nem kéne hazudozni. Ha nem vagy képes lekattanni erről, akkor magadnak fogsz írogatni.

okt. 28. 19:12
 76/107 anonim ***** válasza:
94%
Neked agyadra ment a sperma túltengés. :D Hajrá, nyomj egy nyugirecskát a "stacy-kre" a sarokban, akkor talán nem pattan el az ér a farkadban. :D
okt. 28. 19:12
 77/107 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként te fogyatékos már linkeltem be hozzád hasonló magyar lányokat is de berakom megint:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1127..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1134..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

okt. 28. 19:15
 78/107 anonim ***** válasza:
89%
Incifincike őrjöngve rám írt, hogy takarodjak. Szóval tiltva is lett. Amúgy nem tudom, min kapott agyérgörcsöt. Ő dobta be a srácot és ő példálozik vele. De megmondani nem tudja, miért azon kívül, hogy ő akar lenni a srác. Ami beteges.
okt. 28. 20:06
 79/107 anonim ***** válasza:
0%

79, és akkor mi van? Léteznek idióták. Ez neked most esett le? Jó reggelt, te idióta.

Az van hogy ez a okos nő tagadta hogy vannak hozzá hasonló magyar lányok. Én linkeltem be neki. Erre az igazságra már nem tud mit reagálni csak lepontozni meg sértegetni. Ez ilyen tipikus női vonás mikor nem tud érvelni helyette akkor elkezd sértegetni.

okt. 29. 06:36
 80/107 anonim ***** válasza:
89%

Tagadom, hogy hozzám hasonlók, mert engem nem érdekelnek azok, akiket linkelsz és nem vagyok már kamasz.

Sose festettem magam, sose festetem a hajam, nincsen műkörmöm és nincsen tetoválásom. Szóval nem vagyok a te "stacy" kategóriád, aki a te szerinted "chad" pasikért van oda. Jelenleg te sértegetsz mindenféle feltételezések alapján.

okt. 29. 06:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!