Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
0%
100 nem akarok semmilyen amerikai bűnözőt ráerőszakolni senkire.
okt. 31. 09:41
 102/107 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell bántani és megalázni az inceleket. Nem csak a sikeres férfiakat kell embernek tekinteni.
okt. 31. 11:32
 103/107 anonim ***** válasza:
Az incelek csak egy lyuknak tekintik a nőket. Ki is nem nézi embernek a másikat?
okt. 31. 13:02
 104/107 anonim ***** válasza:
20%

"Az incelek csak egy lyuknak tekintik a nőket."

Tévedés. A legtöbb incel szerelemre, mély érzelmekre vágyik, de sajnos nem néznek ki elég jól, ezért nem kellenek a nőknek.

okt. 31. 13:06
 105/107 anonim ***** válasza:
Azok a férfiak, akik átlag alattiak, vagy fuuu de nem néznek ki jól és házasok meg tuti lefizették a nejüket.
okt. 31. 13:08
 106/107 anonim ***** válasza:

102 én nem a sikerben mérem a normalitást... Nem bántalak és alázlak meg, csupán tényeket írok rólad. Egy minden pozitív tulajdonoságtól mentes, undorító, nőgyűlölő incel mégis hogyan lenne normális, igazi férfi?

104 nem tévedés. Ugyanis nektek nem kellenek mély érzelmek, meg szerelem. Nektek csak egy multifunkcionális b@szógép kell, ami ráadásul minden munkát elvégez és mellette fényesre nyalja a seggeteket...a nők érzései nem érdekelnek titeket... A kamasz kori volt párom jut eszembe rólatok. 5 hónapig voltam vele együtt, de nem illettünk össze, ezért szakítottam vele. Rá fél órára már más lányoknak irkált. Neki nem én kellettem, hanem csak egy random lány. És még ő volt felháborodva, amiért nem feküdtem le vele, pedig szerinte az járt volna neki...Azt terjesztette konkrétan 2 éven keresztül, hogy én lefeküdtem a táncpárommal, pedig szűz voltam, és a mai napig az vagyok....komolyan...pont ugyanannyira vagytok gázak.

okt. 31. 13:44
 107/107 anonim ***** válasza:

104

Itt már mennyien írtak neked. Nem kellene elgondolkozni, hogy nem a világgal van probléma, hanem veled? Esetleg a te világnézeted hibás?

nov. 1. 05:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!