Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?
Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.
Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.
Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?
Nem olvastam, láttam róla videókat. A te fő bajod nem az arcod, hanem hogy jó eséllyel grimaszokat vágsz - amin valóban nem segít a plasztika - és hogy rossz a személyiséged. De ezeken még mindig NEKED kell változtati.
Akkor linkeld be a videót ahol ronda arcú embernek szépfiú arcot csináltak. Addig baromság marad amit ìrsz. Ha ilyen egyszerű lenne mint ìrod akkor nem lèteznènek ronda emberek.
Ez most csak egy random:
https://www.youtube.com/watch?v=KUjmoO_h5f0&t=14s
De sokszor vegyes videókban szokott lenni, amit nem fogok visszakeresni csak azért, hogy egy hülye incelt pátyolgassak. Pont ugyan annyi idő neked is keresni ilyen videókat és képeket, mint nekem.
Doctor Gary Linkov csatornája pedig a plasztikai műtéteket veszi végig nem egy hírességen, vannak férfiak is a videókban.
Ez most csak egy random:
https://www.youtube.com/watch?v=KUjmoO_h..
Áj te szerencsétlen. Továbbra is várom a felvètelt ahol ronda arcú emberből szèpfiút csináltak. Ebben amit te belinkeltèl a faszi nem lett szépfiú. Szóval tovàbbra is baromság amiket ìrsz.
Azért nem szép dolog egy Kommentelő társunkat "f$s$parasztnak" nevezni. Tartsunk már egy szintet könyörgöm..
A kérdésre a válaszom, nem vagyok incel, inkább nem túl sikeres béta. Enyhe vagy közepesen depressziós vagyok, ez évszak és hangulatfüggő, illetve elég erős a szorongásom. 37F
Ok, akkor rondán és magányosan fogsz meghalni úgy, hogy sose lesz nőd. Nem vagyok az anyád, hogy a lelkivilágod pátyolgassam. Keress fel egy orvost vagy egy prostit, ha támogatásra van szükséged és fizesd ki az árukat.
Tovàbbra is várom bizonyitèkkal azt az eljárást ami ocsmány arcú fèrfiből modell arcú szépfiút csinàl. Amit küldtél abban a faszi nem lett szebb semmit csak megváltozott hogyan áll az arca. Szóval baromság továbbra amiket ìrsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!