Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
18%
Na, pontosan erről a bagatellizálásról, érvénytelenítéséről van szó. De tőlünk ugye el van várva, hogy a másik "nagyobb" nyomora kapcsán legyünk együttérzőek, akár segítsünk is, de semmiképp se ignoráljuk vállat rántva, mert az milyen csúnya dolog, micsoda szremberség. Hát nem. 🖕 Teljesen jogos pontosan annyi együttérzést adni, amennyit kapunk, pláne jogos a saját problémánk miatt szrul éreznünk magunkat akkor is, ha ez nem Afrikában éhezést jelent.
okt. 25. 14:55
 32/107 anonim ***** válasza:
93%

28 látszik, hogy te sem álltál sorba észosztáskor....

Nem nehéz normálisnak lenni....vagy legalább megpróbálni, de ti nem arról vagytok híresek, hogy egyáltalán a kisujjatokat is megmozdítanátok.... Hisztiztek, mert egy tip-top nő nem fekszik alátok, teljesen érthető okokból... Nektek nem átlagos nő kell, hanem olyan, mint az aranyásók, persze úgy, hogy egy forintot ne kelljen költeni rá....

okt. 25. 15:07
 33/107 anonim ***** válasza:
5%

32

Talán kezdjük azzal, hogy nem vagyok incel. Ebből már az is következik, hogy nem valami magas a megfigyelő és logikai képességed. A következő pedig az, hogy én a depresszióról beszélek. Ez nem azt jelenti, hogy meg van bocsátva minden baromság, amit az incelek csinálnak. Kb olyan értelmiségi szinten lehetsz, mint egy incel, tekintve hogy nem megy még az olvasás sem és vagdalkozol is mellé.

Ugyanúgy rombolod a gyk minőségét, mint egy tipikus incel, csak te a másik oldalról.

okt. 25. 15:17
 34/107 anonim ***** válasza:
6%
#32 incelség külső miatt alakul ki és nem mindig arról van szó hogy, az átlagos vagy átlag alatti nőknél sincs siker.
okt. 25. 16:27
 35/107 anonim ***** válasza:
6%
Bocsánat nem mindig arról van szó hogy a top nőknél nincs siker hanem az átlagos és az átlag alatti nőknél sincs.
okt. 25. 16:32
 36/107 anonim ***** válasza:
5%

ehhez annyit fűzök hogy az incel olyasmit jelent mint a cölibátus.

férfigyengítő jelen társadalmunk okádta ki magából ezt az elferdített értelmezést 🙄

okt. 25. 16:50
 37/107 anonim ***** válasza:
100%

34

Istenem, próbálj már meg gondolkozni, baszki.....igen, fontos a külső, de nem minden. Ha átlagos, vagy átlag alatti külsőd van, DE legalább egy nagyon jó ember vagy, pozitív belső tulajdonságokkal, akkor találahtsz magadnak párt.

35 ugye tudod, hogy nagyon érződik az, hogy nem nőt akarsz, hanem csak egy puncit? Nem vagyunk hülyék, érezzük mi ezt, és nőként mi is emberek vagyunk, nem pedig multifunkcionális szexrobotok.

36 igen, végülis....hiszen itt is, ott is az adott ember dönti el, hogy nem fog szexelni.

okt. 25. 17:04
 38/107 anonim ***** válasza:
70%
#37 Én nekem voltak lány barátaim mindig ott voltam nekik ha kellett egy szemetes láda el is mondták hogy milyen jó fej vagyok tehát átlag alatti külsővel lehetsz egy lelki szemetes amúgy a 35 válaszoló is én voltam csak a 24-es válaszom vége lemaradt amúgy érdekes hogy online módban jobban tudod hogy mit akarok még saját magamnak is ami nem igaz de én csak arról írtam hogy külső dolog az egész ha egy férfi jól néz ki lesz barátnője ha még nem nagyon kicsi eséllyel néz szét hogy 18-35 korosztály kb az átlagos és a jól kinézetű emberek vannak kapcsolatban.
okt. 25. 18:09
 39/107 anonim ***** válasza:
100%

38 egy incifincike nem nőt akar, csak szexet, ez tény. Legalább ebben nem kéne hazudni...az, hogy volt 1-2 lány barátod, nem jelent ebből a szempontból semmit.

A sógorom és az öcsém sem éppen a világ leghelyesebb pasijai, mégis, egyiküknek felesége van, és a másik is tud ismerkedni....

okt. 25. 18:29
 40/107 anonim ***** válasza:
9%
#39 Így van tényleg nem jelent semmit. Ha öcsédnek meg a sógorod legalább átlagosak még lehet esélyük csak nekem az arcom ronda ezért nincs és ez nem mindegy.
okt. 25. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!