Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?
Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.
Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.
Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?
Mondtam már, hogy nem egy ember ír ide és az nem én írtam.
Itt egy a válaszoló és a férfiak becsületét sértő válasz:
'28 látszik, hogy te sem álltál sorba észosztáskor....
Nem nehéz normálisnak lenni....vagy legalább megpróbálni, de ti nem arról vagytok híresek, hogy egyáltalán a kisujjatokat is megmozdítanátok.... Hisztiztek, mert egy tip-top nő nem fekszik alátok, teljesen érthető okokból... Nektek nem átlagos nő kell, hanem olyan, mint az aranyásók, persze úgy, hogy egy forintot ne kelljen költeni rá....'
93 ezt nem az írta, akinek mondod a magadét, hanem én.
Egyetlen férfi becsületét sem sértettem meg. Egy incifincike nem valódi férfi, és különben sem sértéseket írtam, hanem tényeket.
93 Hányszor írjam még le, hogy nem én írtam? Ez a ti bajotok. Beleláttok dolgokat mindenbe is, aztán minden nőre kivetítitek és agresszívak vagytok mindenféle alap nélkül.
Egyébként az idézés hol sérti a becsületedet? Melyik része sérti? Az, hogy top nőt szeretnétek? Ez tény. Az átlag nőket ti beckyzitek és ők már selejtnek vannak titulálva. Ez ugyan sértő, de titeket nem zavar.
Nem akartok rá költeni? Nagyjából a legtöbb incel ezt hozza fel, hogy ha egy nőtől elvárják, hogy ő a családi fészket rendezze, cserébe anyagi biztonsága legyen, anyagias. A többség még egy ebédre se akarja meghívni a nőket, mert azt hogy és minek?
A becsületed akkor sérült volna, ha valaki bűncselekménnyel vádol meg. Nem mellesleg anonim módon írsz, tehát a valósában nem tudna megvalósulni, hogy nyilvánosan sérül a becsületed.
Én is tudok fogást találni a ti megjegyzéseiteken úgy hogy ne fenyegessetek. Ezen az oldalon többezer olyan megjegyzés van amibe fogást lehet találni.
Szóval úgy szarakodjatok velem hogy ha baj lesz én is kibaszok itt mindenkivel az egész oldalon akinek fogást tudok találni a megjegyzésein.
Látom, másik témában is el kezdtél alkotni. Az a baj, hogy olyan jeleket mutatsz, hogy csak idő kérdése, hogy fizikai formát öltsön a gyűlöleted és az őrjöngésed.
Kérlek ne magadból indulj ki!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!