Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szakítsak időt ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak időt ismerkedésre ilyen napirend mellett?

Figyelt kérdés

5:30: felkelés, reggeli, ebéd elkészítése, edzés (kivéve, amikor este megyek), zuhanyzás, fogmosás, felöltözés

8:00: friss hírek átpörgetése, illetve átnézem az üzeneteimet, az asap e-maileket megválaszolom, visszaírok Messengeren a barátaimnak

8:30: dolgozni indulás

9:30: munkaidőm kezdete

18:30 és 19:00 között: indulás haza a melóból, szükség esetén beugrok hazafele a boltba vásárolni pár dolgot

20:00: legkésőbb ekkorra hazaérek, vacsorázom, majd megyek edzeni, ha reggel nem mentem, ha van még határidős munkám, akkor folytatom otthon

22:00: videóhívás a szüleimmel, barátokkal beszélgetés

23:30: bekapcsolom a tévém, sorozatot nézek, majd fürdés, fogmosás

0:30-1:00 között: aludni megyek

Pénteken és szombaton annyi módosulás van, hogy pénteken csak 14:00-ig dolgozom, utána este 8-ig óráim vannak, szombaton meg reggel 8-tól este 17 óráig vannak óráim (levelezős hallgató vagyok egyetemen.) Ezeken a napokon igyekszem reggel edzeni, estére már nagyon fáradt vagyok.

Vasárnapra marad a házimunkák elvégzése, nagybevásárlás, nagyobb adag főzése, ha marad még energiáim, akkor a barátnőimmel találkozás.

34 évesen úgy érzem, hogy esélyem sincs megtalálni a jövendőbeli férjem, ami nagyon aggaszt. Attól tartok, ha az interneten el is kezdek valakivel ismerkedni, nem fogok tudni rá annyi időt szánni, amennyit ő szeretne, ezért hamar véget vetne a kapcsolatunknak.

tegnapelőtt 22:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"Attól tartok, ha az interneten el is kezdek valakivel ismerkedni, nem fogok tudni rá annyi időt szánni, amennyit ő szeretne, ezért hamar véget vetne a kapcsolatunknak."

Olyan férfival kell ismerkedni akinek megfelel amennyi időt tudsz rá szánni. Persze benne van a pakliban, hogy megunja, de legalább valamennyi ideig jól érezted magad.

tegnapelőtt 22:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg fontos lenne neked, hogy valakivel időt tölts, hétfőtől csütörtökig 20:00 és 0:30 közé be tudod iktatni. Este 8-ra hazaérsz, de gondolom, máshová is oda tudnál érni, ha elhívna randira, a határidős munkáidat kicsit félreteszed, a szüleid is kibírják, ha kimarad egy napi videohívás és lehet, hogy a barátaid sem fognak megharagudni, ha aznap nem cseverészel velük. Az edzést ilyenkor tedd reggelre, az is kiesik, a TV is várhat.

Vagy ha úgy van, vasárnapra terveztek valami programot. A barátnőid helyett lehet randizni.

tegnapelőtt 22:31
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Mi a fontosabb a jivobeli parod vagy ez az eletmod (oszinten szolva eleg szaruk hangzik). A helyedben ismerkednek es valtoztatnek ezen az eletmodon.
tegnapelőtt 22:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Legyen munkanélküli? Hagyjam ott az egyetemet? Ne járjak edzeni és legyek dagadt, hogy ne legyen semmi önbizalmam, a pasik meg végképp levegőnek nézzenek? Szerinted ezt kéne tennem életmódon való változtatás címszó alatt?
tegnapelőtt 22:42
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Azt csinalsz amit akarsz, de pl edzest siman kihagynam.
tegnapelőtt 22:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem erre gondolt a válaszadó, csak felkaptad a vizet.

Fontos az edzés, a munka és az egyetem is. De nem biztos, hogy mindenre annyi időt kell szánni, amennyit most teszed. Elindulsz dolgozni 8:30-kor, hazaérsz este 8-ra, 11 és fél órát töltesz távol otthontól a munka miatt. Ez sok. Biztos, hogy ennyi időt kell dolgoznod? Ahogy számolom, a heti munkaidőd 44 és fél óra. Ha heti 40 órás a szerződésed, hétfőtől csütörtökig napi 1-1 órával kevesebbet dolgozva még megvan a munkaidőd úgy is, hogy pénteken hamarabb végzel, hogy odaérj az órádra. Ráadásul ez a heti 44 és fél óra nem az egész, mert mint mondtad, ha határidős munkád van, otthonról folytatod. Ezt nem tartom jó ötletnek, mert az ilyen "otthonról befejezem, csak fél óra" jellegű pluszmunkák öngerjesztőek. Sokszor nem azért kell még otthonról is dolgozni, mert annyi a feladat, hanem mert ehhez szoktatja hozzá a dolgozó magát és a főnökeit.

Az egyetemre most jársz, ez rendben van, de vélhetően nem fog a végtelenségig tartani. Ha vége lesz, az azzal töltött idő felszabadul, onnantól ki tudsz találni arra is valami értelmes elfoglaltságot. Ja, ha már egyetem: nyáron, mikor nincs oktatás, mit csinálsz péntek délután és szombaton? Igen, tudom, ez legfeljebb két hónap, de mint láthatod, azért ott is vannak lehetőségek.

Ha még az edzéshez nem is nyúlsz, akkor is lehet találni némi időt magadra, amit akár egy másik emberrel tölthetsz együtt. És nem kell se munkanélkülinek lenned, se meghíznod, de még az egyetemet sem kell otthagynod.

tegnapelőtt 22:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémádat. Éjjel 1.00 és 5.30 között van egész 4.5 órád ismerkedésre.

Ja, vagy hogy komoly választ kérnél?

Bocs, de azt nem lehet, pont amit már írtak. Ha ennyire megrögzötten ragaszkodsz minden perchez, hogy a helyén maradjon, akkor minek ez a kérdés?

tegnapelőtt 22:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek ismerkedni, ha össze jönne, a párodra sem lenne időd...
tegnapelőtt 23:00
 9/20 A kérdező kommentje:
3 éve váltottam, eredetileg tanár vagyok, de elegem volt abból, hogy életem végéig csóró maradok. Azóta irodai munkát végzek gazdasági területen, amihez hivatalosan nem értek (értsd: nem tanultam, nincs ilyen végzettségem). A munkáltatóm kérésére tanulok, mert a pozícióm betöltésének feltétele a szakirányú végzettség. Most vagyok másodéves, még 4 szemeszterem van hátra, utána valószínűleg nézek még valami specifikusabb szakirányú képzést, mesterrel nem lennék sokkal előrébb a pozíciómban.Dugófüggő, hogy mennyi idő alatt érek be vagy haza, nagyon ritka, hogy háromnegyed óra alatt odaérek, tömegközlekedés nem opció, mert külterületen van a cég, a legközelebbi busz is 20 perc séta lenne a puszta közepén, ahol nincs járda. Megéri, mert végre tisztességesen meg vagyok fizetve.
tegnapelőtt 23:06
 10/20 anonim ***** válasza:

Edzőteremben tudtok rendszeresen együtt időt tölteni, együtt vacsorázni vagy együtt utazni, néha plusz időket elvenni innen onnan.

Csak ehhez olyan pasi kell aki ezt felfogja.

tegnapelőtt 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!