Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő napján hogy alakítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő napján hogy alakítsam a napirendem? 20/N

Figyelt kérdés
Meghívtak életem első esküvőjére és nem vagyok biztos benne hogyan alakítsam a napirendem. Szombatra esik majd az esküvő (délután fél 5-kor) és előtte lévő héten reggeltől estig dolgozom. Meg szeretném aznap szombaton csináltatni a körmöm és a hajam. Szóval úgy gondoltam, reggel vagy valamikor délelőtt elmennék körmöshöz, hazajövök, aztán valamikor kora délután elmegyek fodrászhoz (valami egyszerű frizurát kérek majd, valami fonást és egy kis gondoritest) majd megint hazajövök, sminkelek, felöltözök és mehetünk az esküvőre. Szerintetek így jó lesz? A fodrásznál vajon mennyi időre számítsak ha pl itthon előtte gyors megmosom a hajam? (hosszú, göndör hajam van és elég sok szóval gondolom eltart majd kb másfél óráig) Azért vagyok ekkora dilemmában, mert sem körmösnél sem fodrásznál nem voltam még soha életemben :D nem vagyok igénytelen csak mindig szeretem én magam megcsinálni a hajam, a körmömet meg nem szoktam itthon sem. Viszont most édesapám esküvője lesz és meg szeretném adni a módját.
2022. ápr. 10. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

A frizura is ki kell bírjon egy napot, ha elég lakkot raknak rá. Menj körmöshöz, aztán fodrászhoz, nehogy megcsússzon és ne legyen meg a hajad.

Ha apud esküvője, akkor nekik nem kell előtte segítség? Fogadni, irányítani a vendégeket, dekorációt ellenőrizni, nézni, hogy mindenki odatalált-e és le tudott-e parkolni stb.

2022. ápr. 10. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem biztos,hogy a legjobb kategóriába írtad a kérdést.

De! Ha reggel mosol hajat, körmös és fodrász egymás után azzal mi a gond?

2022. ápr. 10. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez szépség és divat kategória.

A körmöt 1-2 nappal előtte, a hajat aznap reggel-délelőtt csináltatnám, és utána kedvemre öltözkedetek és sminkelhetek otthon egész nap az indulásig. Amit leírtál azt sose csinálnám. Ennyiszer elrohangálni otthonról, tiszta stressz az egész nap.

2022. ápr. 10. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
*öltözködhetek
2022. ápr. 10. 12:26
 5/10 A kérdező kommentje:

Bocsi ha rossz kategóriát választottam :D

4es igazad van ha jól belegondolok én amúgy is utálok futkozni, akkor körmös után fodrászhoz megyek egyből. azt mondjátok úgy marad a hajam ha pl délután 1re mennék és fél 5-kor kezdődik az esküvő?

2022. ápr. 10. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Köröm mindenképp előtte pár nappal. Addigra nem fog lenőni, de minusz 1 kör rohanás aznapra :D
2022. ápr. 10. 15:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Jogos csak a gond az, hogy egy hónapja kezdtem az új munkahelyemen és még két hónap a próbaidő, ezért nem merek annyira szabadnapokat kérni, nehogy kirúgjanak. De talán egy majd belefér :D
2022. ápr. 10. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem biztos hogy a körmös és fodrász, plusz smink, öltözködés bele fog férni egyszerre. Én legalább a körmöst áttenném előző napra, vagy nem mennék haza a két időpont között. Ha jól megcsinálja a fodrász, nem fog szétesni a hajad az esküvőig.
2022. ápr. 10. 18:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Igaz :) a körmöst előző napra teszem és ha tud kora estefele fogadni az lesz a legjobb mert akkor munka után is tudok menni :) ha nem tud akkor meg kérek egy szabit
2022. ápr. 10. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Előtte való szombaton menj körmöshöz (ha dolgozik hétvégén, ez mindenkinél más). Akkor szabit sem kell kivenned, és egy hét alatt sem nő le annyira :D Ha valami nude színben gondolkodnál, akkor még annyira sem lesz feltűnő.
2022. ápr. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!