Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő napján hogy alakítsam a napirendem? 20/N
A frizura is ki kell bírjon egy napot, ha elég lakkot raknak rá. Menj körmöshöz, aztán fodrászhoz, nehogy megcsússzon és ne legyen meg a hajad.
Ha apud esküvője, akkor nekik nem kell előtte segítség? Fogadni, irányítani a vendégeket, dekorációt ellenőrizni, nézni, hogy mindenki odatalált-e és le tudott-e parkolni stb.
Szerintem nem biztos,hogy a legjobb kategóriába írtad a kérdést.
De! Ha reggel mosol hajat, körmös és fodrász egymás után azzal mi a gond?
Ez szépség és divat kategória.
A körmöt 1-2 nappal előtte, a hajat aznap reggel-délelőtt csináltatnám, és utána kedvemre öltözkedetek és sminkelhetek otthon egész nap az indulásig. Amit leírtál azt sose csinálnám. Ennyiszer elrohangálni otthonról, tiszta stressz az egész nap.
Bocsi ha rossz kategóriát választottam :D
4es igazad van ha jól belegondolok én amúgy is utálok futkozni, akkor körmös után fodrászhoz megyek egyből. azt mondjátok úgy marad a hajam ha pl délután 1re mennék és fél 5-kor kezdődik az esküvő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!