Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak időt ismerkedésre ilyen napirend mellett?
5:30: felkelés, reggeli, ebéd elkészítése, edzés (kivéve, amikor este megyek), zuhanyzás, fogmosás, felöltözés
8:00: friss hírek átpörgetése, illetve átnézem az üzeneteimet, az asap e-maileket megválaszolom, visszaírok Messengeren a barátaimnak
8:30: dolgozni indulás
9:30: munkaidőm kezdete
18:30 és 19:00 között: indulás haza a melóból, szükség esetén beugrok hazafele a boltba vásárolni pár dolgot
20:00: legkésőbb ekkorra hazaérek, vacsorázom, majd megyek edzeni, ha reggel nem mentem, ha van még határidős munkám, akkor folytatom otthon
22:00: videóhívás a szüleimmel, barátokkal beszélgetés
23:30: bekapcsolom a tévém, sorozatot nézek, majd fürdés, fogmosás
0:30-1:00 között: aludni megyek
Pénteken és szombaton annyi módosulás van, hogy pénteken csak 14:00-ig dolgozom, utána este 8-ig óráim vannak, szombaton meg reggel 8-tól este 17 óráig vannak óráim (levelezős hallgató vagyok egyetemen.) Ezeken a napokon igyekszem reggel edzeni, estére már nagyon fáradt vagyok.
Vasárnapra marad a házimunkák elvégzése, nagybevásárlás, nagyobb adag főzése, ha marad még energiáim, akkor a barátnőimmel találkozás.
34 évesen úgy érzem, hogy esélyem sincs megtalálni a jövendőbeli férjem, ami nagyon aggaszt. Attól tartok, ha az interneten el is kezdek valakivel ismerkedni, nem fogok tudni rá annyi időt szánni, amennyit ő szeretne, ezért hamar véget vetne a kapcsolatunknak.
Marad a munkahely!
Szerény véleményem szerint nincs pasi a földön,aki ezt hosszabb távon tolerálná!
Reggeli,ebedet siman lehet kesziteni tobb napra is ,fozhetsz egy heten haromszor is . A reggelit en is mindennap elkeszitem, de nem aznap,hanem egy nappal elotte es azok epp nem olyan sok ido.
Edzeni hanyszor jarsz egy heten? En a legjobban kivitelezhetonek a hetfo-szerda-szombat reggelt talaltam, a munkahelyemhez kozel van a terem, en is reggel hettol 5-6-igdolgozom.
A takaritast megoldom hetkoznap, nem egy napra hagyom. Nagybevasarlast nem szoktam csinalni,amikor fozom aznap veszem meg az alapanyagokat.
Nekem csak hetvegen van idom baratokkal talalkozni vagy ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!