Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy néz ki a napirendetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki a napirendetek munka után?

Figyelt kérdés
Mit csinálsz te és Mit a párod?
2023. jan. 18. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Mivel ugyanúgy dolgozunk általában ő jön értem céges kocsival, sokszor munka után elmegyünk bevásárolni vagy ha van bármi dolgunk azt elintézzük, utána otthon ha van ebéd akkor ebédelünk, ha nincs akkor főzünk valamit közösen, a házimunkát is általában felosztjuk, ő felporszivóz, én felmosok, majd ha nincs sok dolgunk lezuhanyzunk és az ágyból sorozatozunk :)
2023. jan. 18. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Párom nem dolgozik, így otthon pihen. Hazamegyek elmesélem a munkám, akkor is ha homeofficeban töltöttem. Beszélgetünk, kajálunk, játszunk. Este meg nézünk valamit, aztán elintézzük testi dolgokat az esti film után. Kb ennyi. Én meg még néha dolgom otthonról menet közben.
2023. jan. 18. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Melo után megyünk csavarogni baráztokkal, vagy barátokhoz, vagy pubokba.

Munka előtt is még sokszor van az hogy haverok, események vannak.

2023. jan. 18. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Doglunk, nezunk valamit kozosen vagy kulon, jatszunk, olvasunk, akarmi, persze kozben beszelgetunk. Ha magyon muszaj, foz valamelyikunk. A takaritast hetvegere hagyjuk.
2023. jan. 18. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Párom dolgozik, én most nem, illetve itthonról egy keveset. Mindent megcsinálok, ő max fát vág ha kell, meg heti 2x főz nagyot, ami megy fagyasztóba. Takaritás, mosás, minden az enyém, igy van jól.
2023. jan. 18. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Együtt elmegyünk edzeni, aztán amíg én vacsit csinálok, ő mosogat, ad a kutyáknak enni, utána vagy felmezünk vagy játszunk vagy ha kell tanulnom másnapra, nekiülök, aztán kiviszi valamelyikünk a kutyákat és alszunk
2023. jan. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!