Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akiknek a párja a hét minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek a párja a hét minden napján nagyon sokat dolgozik ők mivel foglalják el magukat?

Figyelt kérdés
A párom 1éve indított egy vállalkozást ami nagyon jól megy viszont nagyon sokat kell dolgoznia. Viszont én sokszor nem tudok mit kezdeni magammal mert tanulok az egyetemre találkozók a barátnőimmel viszont ez nem tölti ki közel sem azt az időt amíg ő mást csinál. Mit szoktatok csinálni ilyen esetben? 20N

2022. okt. 20. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akarok semmi más képzésbe vagy hasznosba belefogni, akkor hobbik.

egyke gyerek voltam, megtanultam, hogy végtelen ideig képes legyek magam elfoglalni

2022. okt. 20. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Barátom a munka melletti sok szabadidejében üzletel pluszba es mindenből pénzt csinál.(pl munkaerőkölcsönzés a haverjaival külföldre, vagy ügyvéddel intéztet pereket másoknak, amiből nyerni fog, vagy feketén cigivel üzletel, de tippmix nyertes szelvényeket is elad cégeknek, mindenben utazik a munka mellett)
2022. okt. 20. 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
*De amúgy eddig minden barátom is ilyen volt hogy mindennel üzletelnek ha ráérnek.
2022. okt. 20. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Csaladlatogatas, teendok a haz korul, neked is munka 4-6 oraban... eljarhatsz mozogni vagy barmi mas hobbit uzni.
2022. okt. 20. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is sokat dolgozik. 2-4 órával előbb érek haza munkából, de soha nem unatkozom. Van egy közösen örökbefogadott kiskutyánk 2 éve, vele is igyekszem foglalkozni, tanítgatom, jàtszunk, vannak hobbijaim amik sok időt elvesznek, pl nagyon szeretek könyveket olvasni, illetve laptopon mindig sok sorozatot nézek. Észre sem veszem, hogy eltelik az idő, és már itthon is van.

Ne legyél ennyire társfüggő. Nem egészséges.

2022. okt. 20. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

20 évesen ne legyél már ennyire életképtelen.

500 emberélet is kevés lenne hogy mindent megcsináljak, elolvassak, megnézzek, kipróbáljak ami érdekel.

Kezdj el sportolni valamit, keress egy hobbit, kezdj el főzni, nézz sorozatokat (Netflix, HBO stb), keress vmi számítóépes vagy mobilos játékot, menj ki sétálni vagy futni, keress egy könyvet..

2022. okt. 20. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál amikor szingli voltál? Egész nap unatkoztál?
2022. okt. 20. 15:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hobbim az igaziból motorozás a párommal de azt ugye amikor dolgozik nem tudunk. Ezen felül pedig sok mindent próbáltam már de semmi se kötött le igazán. Kedves utolsó arra már nem is emlékszem mivel én 16éves voltam amikor összejöttünk ő pedig 18. Éppen ezért van az hogy olyan nehéz megszokni azt hogy egy éve ezt csinálja előtte haza értünk 3kor az iskolából és mindig mindent együtt tudtunk csinálni.
2022. okt. 20. 16:33
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Fú ez rossz lehet. Nekem az a problémám h a munkám miatt semmi időm sincs a közel 40 fajta hobbimra, illetve egyéb tervekre, félkész projektekre amiket szeretnék megvalósítani. És akkor még nem beszéltünk a több tízezer órányi megnézendő filmről és sorozatról, meg a többszáz könyvről amit el akarok majd egyszer olvasni. Az hogy pl. játsszak a gépen vagy mondjuk videokat csináljak youtubera arról meg már le is kellett mondanom, egyszerűen már akkor se lenne időm rá, ha minden percem szabadidő lenne.
2022. okt. 20. 17:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is annyit dolgozom mint ő. Egyetemista vagyok, dolgozom, cikket írok, szakdolgozom, TDK, szakkoli, plusz szociális és családi élet, hobbik. Mind elég rugalmas, tudom akkor csinálni, amikor a párom is elfoglalt. (Neki is hasonló dolgai vannak)

21L

2022. okt. 20. 17:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!