Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hangos fiingás, igen vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hangos fiingás, igen vagy nem? Mikortól?

Figyelt kérdés
Hogy alakul ez ki egy párkapcsolatban?

tegnap 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Az első randin.
tegnap 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Az exemmel ez úgy volt, hogy mondtam fáj a hasam és kicsit fel vagyok puffadva. Ő pedig direkt erősen ölelt meg. Pár hete voltunk együtt.

Jelenlegi páromnál én igyekszem nem előtte, de kapcsolat előtt (barátság extrákkal indult) megbeszêltük, hogy ez nem tabu. Ő nagyon csúnyán fel volt puffadva, aztán nem bírta visszatartani. Hozzátette, hogy reméli nem ment be a gatyába semmi. Vele is akkor pár hete lett komoly a dolog.

tegnap 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk 20 év után se elfogadható
tegnap 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

A vőlegényem az első, aki előtt csináltam. Azelőtt azt hittem, mindig tabu lesz. Ő fél év után véletlenül fiingott előttem (igen így két i betűvel ahogy te mondod :D). Majd utána még párszor, a végén már direkt is. Nekem ehhez több idő kellett, több, mint egy év. Ő mondta többször, hogy fiingjak előtte, de nekem gátlásaim voltak. Majd az egyik ilyen kérésre sikerült. Azóta megállíthatatlan vagyok :D

Szét is robbanna a belem, ha nem lehetne előtte fiingani...

tegnap 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Mi nem csinálunk ebből problémát a párommal 130 kilódak vagyunk mindketten és imádjuk a magyaros konyhát, azon belül a babgulyást. Olyanokat szoktunk rotyogtatni, hogy ártszoktak szólni a szomszésból. Vendégeket nem szeretük fogadni, mert nem tudják elviselni a szagokat, de mi jól megvagyunk egymás anyagcseréjével.
tegnap 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk se elfogadható. Fingjon a wcn. Rohadtul nem fogom szagolgatni a fingját. Van záróizma, kibírja amíg bemegy a wcre kiengedni. Ha szétqrt laza segge van akkor tornázzon, nem az én problémám.

Tök undorító hogy sok családban az a normális hogy fingnak böfögnek amikor jól esik. Igénytelen, undorító férgek.

ma 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!