Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangos fiingás, igen vagy nem? Mikortól?
Az exemmel ez úgy volt, hogy mondtam fáj a hasam és kicsit fel vagyok puffadva. Ő pedig direkt erősen ölelt meg. Pár hete voltunk együtt.
Jelenlegi páromnál én igyekszem nem előtte, de kapcsolat előtt (barátság extrákkal indult) megbeszêltük, hogy ez nem tabu. Ő nagyon csúnyán fel volt puffadva, aztán nem bírta visszatartani. Hozzátette, hogy reméli nem ment be a gatyába semmi. Vele is akkor pár hete lett komoly a dolog.
A vőlegényem az első, aki előtt csináltam. Azelőtt azt hittem, mindig tabu lesz. Ő fél év után véletlenül fiingott előttem (igen így két i betűvel ahogy te mondod :D). Majd utána még párszor, a végén már direkt is. Nekem ehhez több idő kellett, több, mint egy év. Ő mondta többször, hogy fiingjak előtte, de nekem gátlásaim voltak. Majd az egyik ilyen kérésre sikerült. Azóta megállíthatatlan vagyok :D
Szét is robbanna a belem, ha nem lehetne előtte fiingani...
Nálunk se elfogadható. Fingjon a wcn. Rohadtul nem fogom szagolgatni a fingját. Van záróizma, kibírja amíg bemegy a wcre kiengedni. Ha szétqrt laza segge van akkor tornázzon, nem az én problémám.
Tök undorító hogy sok családban az a normális hogy fingnak böfögnek amikor jól esik. Igénytelen, undorító férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!