Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikortól nem korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól nem korai?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja vagyunk együtt a párommal.

Mind a kettőnknek van saját albérletbe, bár az enyém nagyon kicsi.

Nagyon sokat vagyok náluk(a legjobb barátjával lakik), és most felmerült a kérdés hogy oda költözök e.

Igazából 3 hónap alatt nálam maximum 6 napot töltöttünk. Ezért is gondolkoztam el ezen. Na meg azért, mert jól megvagyunk, nincsenek problémák, ugyanis ő egy olyan ember aki addig nem hagy békén amíg meg nem beszéljük a dolgokat. :D Szóval, ezért albérletet fizessek, nagy pazarlás.

Édesanyám szerint ez nekünk még nagyon korai, és hogy augusztusig tartsam meg az albérletem(akkor jár le az 1 éves szerződésem), arra az esetre ha mégse jönne össze közöttünk.

A lakótarsával is nagyon jóban vagyok, igazából ők ajánlották fel ezt nekem. Így a lakhatásom (mert nekik nagyon kedvező az albi) olyan 10000 Ft-ba kerülne havonta. Mellette dolgozom főállásban, szóval tudnék sokat spórolni.

Nem is írtam volna ide, ha édesanyám nem állította volna belém az idegent, hogyha összeveszünk nekem nincs hova menjek.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek a helyembe? :)

Köszönöm előre is!

2019. ápr. 29. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem költöznék össze így harmadikként, de ha egyébként találok albit, akkor simán bevállalnám szerintem.
2019. ápr. 29. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Onnastól nem korai, amikor már megfelelően ismeritek egymást. Persze lakva ismered meg a másikat, de azért vannak dolgok amiket meg kell tudni vagy ki kell zárni. Én azt mondanám, hogy 3 hónap alatt ez nem megy.

Egyébként harmadik félnek én se költöznék. Hiéba vagyok jóban a lakótárssal. Ha már annyira komoly állítólag a kapcsolat akkor kezdjünk már együtt, közös életet harmadik fél nélkül.

2019. ápr. 29. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is édesanyád véleményén vagyok. 3 hónap kevés felmondani mindent. Összeköltözni össze lehet, de ha nem jön össze és felmondtad a szerződésed, akkor utána nagyon sz_rul is kijöhetsz a dologból.

Pozitívnak kell lenni, de a B terv soha sem elhanyagolható dolog.

"nincsenek problémák, ugyanis ő egy olyan ember aki addig nem hagy békén amíg meg nem beszéljük a dolgokat."

Tehát vannak problémáitok, de megbeszélitek. Ez frankó. A probléma az lesz, hogy ha feladod az albérleted, akkor nincs menekvés. Nincs olyan, hogy akkor most te hazamész kikapcsolni, hisz ott laksz.

2019. ápr. 29. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Inkább ő költözzön hozzád.

Nem fogod jól érezni magad harmadikként.

Két emberrel kell kijönnöd és az egyiket nem szereted ergó nem fogod ugy tolerálni a dolgait,majf konfliktudok lesznek.

2019. ápr. 29. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Miért szeret jobban hármasban lenni, mint kettesben? Ez számomra nem normális. Tuti nem költöznék oda.
2019. ápr. 29. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

nem mondanék egy általános időt, ami után már nem korai az összeköltözés, ez annyira egyén és helyzetfüggő

arra viszont tudok válaszolni, hogy a helyedben én mit tennék :)

én maradnék augusztusig a mostani albérletben elővigyázatosságból, úgyis addig tart a szerződésed

addigra már fél éve lesztek együtt, biztosabban lehetne belevágni az együttélésbe, 3 hónap azért még nem olyan sok idő

lehet pazarlásnak érzed és lehet már most is minden jól működne, de szerintem pénz szempontjából ez a pár hónap már nem számít túl sokat, hogy azért érdemes legyen felmondani a szerződést, úgyhogy egyetértek anyukáddal

(meg amúgy nem tudom nálad hogy van, de ahol éves szerződéses az albérlet, ott van ahol nem adják vissza a kauciót, szóval ha neked is ilyen, akkor anyagilag se lenne olyan nagy különbség akkor, ha várnál még)

2019. ápr. 29. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább ketten keressetek egy albit. Szerintem nem időtől függ.

Mi 6 hónap után költöztünk össze, aminek anyósom nagyon ellene volt. Azóta eltelt 8 év, van egy nagy kertes házunk és egy kislányunk :)

2019. ápr. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!