Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek nem korai ez még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy pasival.Nyáron ismerkedtünk meg.Es már mondogatja ,hogy nyáron költözzünk össze. Igazából mindketten szülökkel lakunk.De én még nem vagyok erre kész ,hogy valakire főzzek-mossak meg stb. A rezsibe se tudnék úgy beleadni. Dolgozok ,de nem keresek sokat. Az én pénzem semmire nem elég. Szerintetek nwm korai még?
2018. okt. 22. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
De. De nem az eltelt idő meg nem is a rossz fizetésed miatt, hanem mert derogál a házimunka.
2018. okt. 22. 22:06
 2/10 Lady Beth ***** válasza:
Mondd el neki szépen azt amit nekünk ide leírtál. Oszd meg vele gondolataidat és félelmeidet. Ha nem érti meg, felejtős.
2018. okt. 22. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha 20as éveitek második felében vagytok netán már 30-asok, akkor tökre megértem a srácot, mert ilyenkor már úgyis az a főfaktor, hogy tudtok-e együtt lakni, úgyhogy innen jön az indíttatás.

Egyelőre mondd meg neki, hogy térjetek vissza rá tavasszal. Az még fél év - sok minden történhet addig. Lehet szétmentek, vagy megváltozik a vélekedésed, esetleg az övé.

2018. okt. 22. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Baromi komolytalannak tűnsz ezek alapján.

32/f

2018. okt. 22. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, most nyáron ismerkedtetek meg és jövő nyáron költöznétek össze. Szerintem felnőtt embereknél egy év után ez nem korai (persze ez mindenkinél más). De azt nem értem, hogy miért kéne mosnod-főznöd rá? Egy kisgyerekről van szó? Osszátok el a házimunkát fele-fele arányban. A barátod is főzzön, mosson! Az öszzeköltözés nem a férfi teljes kiszolgálásáról szól. Egyébként szerintem csak az miatt nem jó ötlet, mert nem tudsz a rezsibe adni. Lehet, várnod kéne addig, amíg többet kezdesz keresni.
2018. okt. 23. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Most még korai lenne lehet, de jövő nyáron azért már egy éve együtt lesztek. Ennyi idő után nem nevezhető felnőtt embereknél korainak az összeköltözés.
2018. okt. 23. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha jól értem akkor kb 1 éves lenne a kapcsolat ha a következő nyàron akar összeköltözni. Ez nem korai.( mi is 1 éve voltunk együtt a férjemmel mikor anno összeköltöztünk.) Együtt terveztük az életünket, fölösleges lett volna tovàbb húzni.

A pénzügyeket meg lehet beszélni, vagy keress normàlis munkàt. Nem tudom neked mit jelent hogy keveset keresel.. Nettó mittudomén...130 - 150 ezerből simàn tudsz beleadni a rezsibe, kajàba.

A hàzimunka pedig nem női munka, hanem közös munka. Minden normàlis kapcsolatban, egyenragú felek közt így van.

Ha elvàrnà egyedül tőled a hàzimunkàt akkor megértem hogy nem akarsz vele összecuccolni, ( én se tenném), de akkor a jàrogatàst is felesleges erőltetni, mert nem vezet sehovà.

2018. okt. 23. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
*egyenrangú
2018. okt. 23. 20:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Nettó 50000ft fizetésem van.
2018. okt. 23. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor nem àrtana teljes munkaidős, teljes fizetéses munkàt keresni. Magad miatt is, hogy ne a szüleiden élősködj . Ha iskola miatt nem lenne időd teljes àllàsra akkor meg még korai felnőttesdit jàtszani.( összeköltözni).

Amúgy alapvetően Semmi értelme sok évig randizgatni, és ha utàna derül ki hogy nem tudtok együtt élni még rosszabb lesz. De nyilvàn vannak bizonyos körülmények az életben amikor sajnos a felnőtt élet még vàrat magàra.

2018. okt. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!