Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem korai ez még?
Ha 20as éveitek második felében vagytok netán már 30-asok, akkor tökre megértem a srácot, mert ilyenkor már úgyis az a főfaktor, hogy tudtok-e együtt lakni, úgyhogy innen jön az indíttatás.
Egyelőre mondd meg neki, hogy térjetek vissza rá tavasszal. Az még fél év - sok minden történhet addig. Lehet szétmentek, vagy megváltozik a vélekedésed, esetleg az övé.
Baromi komolytalannak tűnsz ezek alapján.
32/f
Ha jól értem akkor kb 1 éves lenne a kapcsolat ha a következő nyàron akar összeköltözni. Ez nem korai.( mi is 1 éve voltunk együtt a férjemmel mikor anno összeköltöztünk.) Együtt terveztük az életünket, fölösleges lett volna tovàbb húzni.
A pénzügyeket meg lehet beszélni, vagy keress normàlis munkàt. Nem tudom neked mit jelent hogy keveset keresel.. Nettó mittudomén...130 - 150 ezerből simàn tudsz beleadni a rezsibe, kajàba.
A hàzimunka pedig nem női munka, hanem közös munka. Minden normàlis kapcsolatban, egyenragú felek közt így van.
Ha elvàrnà egyedül tőled a hàzimunkàt akkor megértem hogy nem akarsz vele összecuccolni, ( én se tenném), de akkor a jàrogatàst is felesleges erőltetni, mert nem vezet sehovà.
Akkor nem àrtana teljes munkaidős, teljes fizetéses munkàt keresni. Magad miatt is, hogy ne a szüleiden élősködj . Ha iskola miatt nem lenne időd teljes àllàsra akkor meg még korai felnőttesdit jàtszani.( összeköltözni).
Amúgy alapvetően Semmi értelme sok évig randizgatni, és ha utàna derül ki hogy nem tudtok együtt élni még rosszabb lesz. De nyilvàn vannak bizonyos körülmények az életben amikor sajnos a felnőtt élet még vàrat magàra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!