Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon korai lenne egy ilyen ötlettel előhozakodni?
Mind ketten 30 évesek vagyunk. Ő még az anyjával él én nekem saját albérletem van. Most nem olyan rég új munkahelyem lett. Sokkal jobb perspektíva csak a beosztásunk jelenleg és a jövőben is igen csak üti egymást. Magyarul eddig kb. négyszer-ötször találkoztunk/ aludtunk együtt egy héten ebből most kettő lesz elég nyögve nyelősen az is. A kapcsolat elején tett olyan kijelentést, hogy ő nem preferálja az összeköltözést. Na de akkor amikor még épp hogy elkezdődik egy kapcsolat ez irreleváns. Viszont most máshogy nem tudjuk tovább fenntartani a kapcsolatunkat szerintem. Hanem akkor súlyosan le lesz redukálva.
Nem tudom mit mondhatnék napok óta örlöm magamban ezt a dolgot.
Másfél éve vagyunk együtt.
Nektek mi a véleményetek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szrintem nyugodtan felhozhatod, 1,5 év után nem korai szerintem. Érvelj nyugodtan a megváltozott körülményekkel is, illyetve, hogy te lépnél a következő szintre vele.
Sok sikert! :)
Nem feltetlenul irrelevans. Mi azota egyutt elunk, miota osszejottunk, mi is masfel eve vagyunk egyutt.
Nagyobb baj, hogy meg mindig nem lehet kirobbantani anyuci szoknyaja mellol.
Ha nem akarja otthagyni a mamit, és te sem akarsz odaköltözni mert pl 1 légtérben lennétek vele, nem lenne magánszférátok, vagy csak simán nem akarsz, akkor felejtős a pasi szerintem, ha nem tud leszakadni az anyjáról.
Mi 1 év előtt hajszállal költöztünk össze, tulajdonképp az évfordulónkat már együtt élve ünnepeltük (fél évre rá házasodtunk), szóval 1,5 év után.
A férjem csak 22 volt, egész életében az anyjával élt, sosem egyedül, nagyon szoros a kapcsolatunk (apuka nagyon rég meghalt), mégis simán átköltözött hozzám amikor megvoltak a körülmények (mindkettőnknek munka). Az elejétől így terveztük. Nem volt kérdés, hogy jön-e, elvégre rendesen lett nevelve, nem mamahotelnek nézte az anyját hála égnek. (Na olyannal soha nem kezdtem volna, aki életképtelen és a mami szolgálja ki)
Egy kapcsolat sem lesz hosszú életű ha visszafejlődik, nem előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!