Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem korai az összeköltözés?
Ez változó,ember és kapcsolatfüggő.
Szerintem 1 év járás után talán már nem érhetnek túl nagy meglepetések.
A párom 5 nap után mindennap nálam aludt, aztán anélkül h észrevettem volna hozzám került minden cucca. Ennek 12 éve. Nem bántam meg!
40/F
Úgy általában 1 év szerintem.
Mi csak bőven 2 év után költöztünk össze, így alakult.
Fél évnél hamarabb meg szerintem teljesen megalapozatlan, de hát mindenki azt tesz, amit akar.
Szia :D
Én a páromat lassan 2 hónapja ismerem csak, úgy kezdődött az egész, hogy a csodálatos facebookon megismerkedtünk egy tetoválós csoportba és lejött hozzám 300+km-ről egy hétre.
Úgy szerda környékén mondtam neki, hogy mi lenne ha hozzám költözne? :) (kiskorú még 17 éves)
Hosszasan beszéltük és sikerült a szüleit is meggyőzni.
Ez ilyen mindent vagy semmit alapon ment, mert 300km-ről valljuk be, ha nincs minden hétvégén pénzed elég nehéz lenne fent tartani a kapcsolatot.
Most kb másfél hónapja hogy idecuccoltuk és nagyon jól elvagyunk.
Nem igazán idő kérdése ez felesleges 1 vagy 2 év..
Ezt érzed. Eddig senkivel nem laktam együtt mert szorongtam volna ha 0-24ben itt lett volna, de rajta éreztem, hogy ez más..
Ja nem mellesleg nem vagyok egy nagy termetű srác kb 173cm vagyok a lány 178 magas :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!