Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év együtt járás után korai lenne összeköltözni? (meleg kérdés)
Párommal fél éve vagyok együtt és felmerült, hogy jó lenne megpróbálni közösen. Eddig viszont szinte csak a hétvégéket töltöttük együtt hol nála, hol nálam. Mindkettőnknek saját lakásunk van, így az a kérdés is felmerül, hogy melyikünknél költözzünk össze. Köszönöm a válaszokat!
26/F és 32/F
Meg lehet próbálni.
Addig az egyikőtök lakását kiadják határozatlan időre albérletbe.
Lesz egy kis plusz pénzetek is.
Lakva ismered meg a másikat.
Ha nem jöttök ki,akkor megint külön költöztök:)
26 éves szerencsés,hogy van lakása.
Ennyi idősen keveseknek van.
Mi másfél éve vagyunk együtt, de még csak azért nem költöztünk össze, mert nekem nem stabil az anyagi hátterem, a párom pedig még tanul. Töltöttünk már együtt többször is pár napot. Hozzám költöztünk volna, mert ő még a szüleivel lakik. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlőre ne véglegesen költözzetek össze, hanem pl csak egy hónapig. Ha úgy látjátok, hogy működik, akkor minden mehet tovább, ha nem, akkor vissza és később még mindig meg tudjátok próbálni.
Drukkolok nektek! :)
Attól még működhet egy kapcsolat,ha nem laknak együtt.
Vannak akik képtelenek együtt lakni bárkivel is.
Ki kell próbálni.
Itt nincs kényszerhelyzet.Mivel mindkettőnek van lakása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!