Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, hány hónap járás utána engednétek meg a lányotoknak, hogy együtt aludjon a barátjával?
Tudod a szülők már bejárták azokat az utakat, amelyeket Te még csak most próbálsz, ezért gondolják magukat olyan nagyon okosnak, pedig ahhoz nem kell sok ész, hogy valaki is tudja azt, hogy 2 ember között az igazi ragaszkodás csak idő múltával alakul ki... ...bár szexuális igénye addig is van... ...amit persze masztival is elérhet... :-)
A szülők nem akarják, hogy hamar elcseszd az életed, mert semmi sem tart örökké, de arra jók a csalódások, hogy tapasztalt legyél... :-)
Sőt minél jobban tiltanak tőle, annál jobban a sráccal akarsz aludni... :-)
Volt amikor régen 1 hónap alatt 2x tudtam váltani igazi levelet egy nővel a postán keresztül... ...nemhogy együtt aludtam volna vele... ...azt megtette helyettem más! :-)
Én nem a hónapok számától tenném függővé, hanem attól, hogy hogyan látom a kapcsolatukat, a fiú mennyire tiszteli a lányomat?
A másik meg: karácsonykor, vagy szilveszterkor szeretnél vele aludni, addig még több, mint 4 hónap van hátra, egy hónapja vagytok együtt... anyukád akkor már hajlékonyabb lesz, akkor mi a gond?
Legyen nálatok a srác minél többet, hadd ismerje meg anyukád! Ha megismeri, és megbízik benne, sokkal nyitottabb lesz ő is.
Esetleg dobd fel, hogy a srác aludjon nálad... így nem kell annyira féltsen! Fő érv: még mindig jobb, ha nálatok vagytok együtt, mint esetleg egy park fái közt, ahol bárki megláthat... persze más szavakkal beadagolva! :)
Egyébként anyaként elárulom neked az okot is. Anyukád nagyon jól tudja, hogy nagy eséllyel nem fogsz ezzel a sráccal örökre együtt maradni! És azt is tudja, hogy az együtt alvás erős kötődést eredményez, és itt nem a szexről beszélek... és azt is tudja, ha nem te szakítasz, hanem a srác, akkor nagyon szenvedni fogsz miatta, jobban, mintha nem aludnátok együtt!
Ez tény! Viszont a csalódás az élet velejárója, ezen át kell esni, ez is segít minket azzá formálni, amivé válunk!
Na most a karácsony családi ünnep, szilveszterkor meg ki a fene alszik???
Ráadásul augusztus van, ami azt jelenti, hogy a 7. hónapban jöttetek össze, ergo a 12. hónapig le fog telni az 5 hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!