Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kellene komoly kapcsolatra egy olyan lány, aki az első együtt alvás alkalmával (kb.1 hónap rendszeres randizgatás után) zokszó nélkül lesz op és le is nyeli a végén?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 20:54
1/20 anonim válasza:
Igen, bár a személyiségétől jobban függ. Bár ez azért jó dolog :D
2/20 fahéjas Alien válasza:
Miért, jobb ha könyörögnöd kéne érte? - vagy várni rá évekig? 'Akkor meg azért, rinyálnál, hogy a barátnőm nem veszi a szájába a kis kedvencem...'
3/20 anonim válasza:
Exarátnőm az első együtt alvásunkkor megtette. Másfél évig voltunk együtt:)
6/20 A kérdező kommentje:
Érdekesek eddig a válaszok. Szerintem ez senkire sem vet túl jó fényt, de látom egyedül vagyok a véleményemmel.
2014. ápr. 24. 21:00
7/20 anonim válasza:
Igen :) de ha nem a akarja az se baj :) 18/F
8/20 anonim válasza:
Most jó, ez nyilván attól is függ, hány évesek vagytok, a kérdésedből ítélve fiatal lehetsz. 28 éves vagyok, nő, és nem látok ebben semmi kivetnivalót, pedig nem mondanám laza erkölcsűnek magam.
9/20 anonim válasza:
Egy hónap rendszeres randizgatás után szerintem nem gond. Az a gáz ha mondjuk második randi alkalmával teszi ezt.
10/20 A kérdező kommentje:
23 vagyok
Szeretem a tiszta, szűzies, értékes nőket.
2014. ápr. 24. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!