Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle valami, hogy 200km távolság van köztünk, de mind a ketten megőrülünk egymásért, és azt érezzünk, hogy egymásé vagyunk. Lehet belőle valami?
Szia. Mi kb fel evig beszelgettunk fb n 1500 km tavolsagrol. En az elso pillanattol kezdve szerelmes lettem bele, o is nagyon kedvelt engem. Kesobb belemszeretett, es mar fel eve vele elek nagy boldogsagban.
Szerintem ne lepj ki a kapcsolatbol, mert igen van jovoje egyutt a kettotok boldogsaganak. Drukkolok neked, minel elobb sikeruljon minden.
Ha belátható időn belül közelebb költöztök egymáshoz, az sok erőt adhat.
Találkoztatok már? Azért nem árt testközelből is megismerni a másikat, mielőtt mellette döntesz.
Ha illetek egymáshoz és tudtok eleget találkozni, nem gond a távolság, simán legyőzhető!
Na majd ha összeköltöztök, sokat fog változni ez az érzés, hidd el :D
Egyáltalán nem véletlen a "lakva ismerszik meg az ember" mondás.
Huhh, ismerős az érzés. Csak annyiból más, hogy mi barátok vagyunk,nekem 1 éve van párom, Mi sem találkoztunk még, de telefonon, facebookon.Az elején mi is másnak indultunk, de rájöttünk hogy 250 kilométerről nem működhet :(
Ha tényleg őszintén szeretitek egymást, akkor hajrá... a probléma csak az,hogy távkapcsolatban megrendülhet a bizalom, pláne ha ritkán találkoztok :(
Ez ne tántorítson el,ha megbíztok őszintén egymásban, akkor nem lesz gond! :) Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!