Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ritkán tudnak találkozni a párjukkal! Ti hogy bírjátok?
15km? Nálunk van 180, már 7 éve. Persze jobb lenne együtt, de nem lehetséges.
Nem szomorkodni kell, hogy milyen soká jön, hanem örülni annak, amikor együtt vagytok.
Én pont 15 km-re járok gimibe minden nap.
A barátom és köztem 170 km van és nagyon nehéz,de úgy vágtunk bele, hogy tudjuk szeptembertől fősuli miatt már csak 80 km lesz :) De mi egymásnál tudunk aludni minden talinál.
L/18 & F/19
Nálunk kb a város 15 km nagy:D Én az egyik végén, ő a másik végén lakik.
Csak hétvégén találkozunk, mert ő kicsivel idősebb és hétköznap dolgozik, én meg hétköznap az egyetemen vagyok.
Igazából nincs probléma azzal ha csak hétvégén találkoztok, de akkor legyen minőségi idő amit együtt töltötök. Tényleg beszélgessetek, legyenek jó programjaitok, stb.
Hétközben meg jöhetnek az smsek, facebook beszélgetések és nem lesz ott baj :D
Mi már 10 hónapja csináljuk ezt a párommal, néha tényleg hiányzik, de csak 4et kell aludni és újra együtt leszünk:D Sok sikert nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!