Hogy bírnátok, bírjátok, ha ritkán tudtok találkozni a párotokkal?
Sziasztok. Az a helyzet adódott hogy összejöttem egy férfival akivel iszonyatosan boldog vagyok. Még nagyon kezdetleges a dolog (2-3 hónapos). A dolog lényege a következő, ő fuvarozik, nemzetközi viszonylatban. Emiatt nagyon ritkán tudunk találkozni. Heti egy találkozás az átlag, valamikor még ennyi se. Néha, sőt inkább általában kiszámíthatatlan hogy hazajön, és az se biztos hogy akkor jön haza, ahogy tervezve van. Nem az a baj, hogy ki vagyok ezen bukva, vagy ilyesmik, csak akik ilyen hasonló cipőben vannak, azok hogy kezelik le ezt a helyzetet? Gondolok arra, hogy ugye nem lehet előre tervezni, jó sok szabadidőm marad stb. Vagy aki nincs ebben a helyzetben, mit csinálna? Milyen életet élne?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem külföldi a párom, mikor megismerkedtünk 2-3 hetente tudtunk egymáshoz repülni. Nehezen bírtuk mindketten. Fél év után össze is költöztünk, ennek orvosolásául.
Nekünk kicsit egyszerűbb volt, mert pl. skype-on naponta tudtunk beszélni, valamint tudtuk előre biztosan, hogy mikor találkozunk.
Őszintén szólva én a te helyzetedben nem szívesen lennék, mert hacsak szakmát nem vált, egész életetekben ez lesz. Én nem kezdenék/mélyítenék el olyannal kapcsolatot, akiről tudom, hogy házasság/családalapítás esetén is 1, max. 2 napot tud hetente otthon tölteni. Ez így nem kapcsolat hosszútávon :/
Magyarán kb. 12szer találkoztatok úgy, hogy együtt vagytok.
Ettől megyek a falnak, hogy nem hogy még csak 2-3 hónapja vagytok együtt, de alig találkoztok, és a párodnak szólítod. Kivagyok ettől agyilag, hogy mondhatnak emberi lények ekkora marhaságot önszántukból.
Azt kifelejtettem a történetből, hogy ezt amit most csinál ez közös döntés volt, magasabb kereseti lehetőség mellett. Utána változni fog ez a dolog, de egy-másfél évet adtunk a dolognak az előbb említett okokból kifolyólag.
Én még mindig azt szeretném tudni, hogy milyen életed volt, miket csináltál ebben a helyzetben?
Hogy érted, hogy milyen életem volt, mit csináltam?
Semmi baj nem volt az életemmel, de hiányzott a párom. Egyetemen az utolsó félévemet gyűrtem épp, tehát többnyire 24 órában a könyvtárban rohadtam/szakdogát írtam és záróvizsgára készültem.
"Én még mindig azt szeretném tudni, hogy milyen életed volt, miket csináltál ebben a helyzetben?"
Miket csináltam? :DD Ezt a kérdést csak én nem értem?
Ugyan azokat mint egy normális ember, csak a párom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!