Hogy bírnátok, bírjátok, ha ritkán tudtok találkozni a
párotokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet adódott hogy összejöttem egy férfival akivel iszonyatosan boldog vagyok. Még nagyon kezdetleges a dolog (2-3 hónapos). A dolog lényege a következő, ő fuvarozik, nemzetközi viszonylatban. Emiatt nagyon ritkán tudunk találkozni. Heti egy találkozás az átlag, valamikor még ennyi se. Néha, sőt inkább általában kiszámíthatatlan hogy hazajön, és az se biztos hogy akkor jön haza, ahogy tervezve van. Nem az a baj, hogy ki vagyok ezen bukva, vagy ilyesmik, csak akik ilyen hasonló cipőben vannak, azok hogy kezelik le ezt a helyzetet? Gondolok arra, hogy ugye nem lehet előre tervezni, jó sok szabadidőm marad stb. Vagy aki nincs ebben a helyzetben, mit csinálna? Milyen életet élne?
kicsit tudom hülyén hangzik ez a kérdés. Nyilván van saját életem meg elvagyok, csak hogy az alap dolog az az hogy ugye mindig minden változik, végre rákészülünk egy talira aztán nem lesz belőle semmi, mert....nem tudom mennyire érthető ez a része a kérdésemnek...
2013. máj. 16. 15:05
12/14 anonim válasza:
"nem tudom mennyire érthető ez a része a kérdésemnek..."
semennyire. Rákészülsz egy talira aztán nem lesz belőle semmi mert...
He?
2013. máj. 16. 15:30
13/14 anonim válasza:
Párszor volt már távkapcsolatom.20-25éves korom között nagyon nehezen viseltem az ilyen dolgokat.Aztán később kezdett bennem valami átalakulni.Most is hasonlóban vagyok,2hetente talizunk kb.Viszont már teljesen nyugodtan,higgadtan kezelem a dolgot.Feltalálom magam,nem agyalok mert tudom hogy szeret,a tudat megnyugtat.Régen meg voltam gajdulva.Akkoriban olvastam Paulo Coelho egyik könyvét,amiben az volt,hogy a feleségét elengedte kb.1évre ha jól emlékszem,mert a nő meg akarta találni saját önmagát.Nem értettem ennek a lényegét,hogy tudta elengedni miközben szereti.Most így idősebben jöttem rá erre az egészre,tök fura :)
2013. máj. 16. 16:05
14/14 anonim válasza:
Én fél éve vagyok a barátommal, ő még suliba jár és kollégiumba lakott emiatt csak péntek és szombat tudtunk találkozni, ha tudtunk, mert péntek délután és szombat egész nap meg dolgozott, szóval csak este jár. Most fog végezni és ő is azt tervezi, hogy elmegy kamionozni, csak hétvégén lenne itthon. Mondjuk én már "megszoktam" így szóval nem lenne "nagy dolog" ugyanis eddig is csak a péntek, szombat este volt a miénk. Azt hittem, hogy iskola után változni fog a dolog, többet fogunk majd találkozni, nem csak esti programok lesznek, hanem délutániak is vagy egész naposak, hát jelenleg nem úgy néz ki. Próbálok nem hisztizni, meg kiakadni emiatt bár nem tudom meddig fogom így bírni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!