Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel, ha nem akar/tud heti egy alkalomnál többször találkozni?
Az egy dolog, hogy nincs idő, lehetőség egynél több személyes találkozóra. Nekem az még furább, hogy nem is kommunikáltok. Volt egy pár hónapos időszak, amikor mi is heti egyszer tudtunk találkozni a barátommal, de minden nap beszéltünk valahogy - vagy neten, vagy telefonon. Mert tudni akartuk, mi történik a másikkal, hiányoztunk egymásnak.
Lehet, hogy ő még nem szerelmes beléd (pár hét után), ezért nem hiányzol neki annyira. De igazából fura ez így nekem... :/
#4: Net kilőve, nem szokott netezni (ebben az egyben biztos vagyok)
Tudom, hogy az is probléma, hogy szeretem megtervezni, a héten mikor mit csinálok, míg ő eléggé az utolsó pillanatban dönt el mindent, így az is általában pár órával előtte dől el, hogy találkozunk-e.
Már azon gondolkodom, hogy szembesítem ezzel, hogy most akkor mi is a helyzet...mert mint írtam, amíg együtt vagyunk, kb még annál is jobban érzem magam, mint előző kapcsolataimban, s láthatóan ő is élvezi a találkozókat.
Nekem is az a fura, hogy nem beszéltek minden nap. A barátommal távkapcsolatban élek, van köztünk 160 km. A suli miatt elég necces összehozni a találkozót, de bármikor van egy kis időnk, akkor összefutunk, emellett minden nap legalább kétszer beszélünk telefonon.
Szerintem mindenképp beszélj vele erről.
Köszönöm a válaszokat, bennem is ez az ötlet érlelődik naponta, hogy beszéljük át. Mert közbe arról mesél nekem, hogy anyukája mit gondolt rólam, mikor mutatott rólam képeket először, meg mennyit mesélt a hétvégén rólam otthon, stb.
Megpróbálom tisztázni, hogy esetleg neki több idő kell-e ehhez, vagy olyen típus, aki nem igényli a gyakori kommunikációt/csevegést.
Azért állok értetlenül amúgy, mert ha nem akarná folytatni/jobban belemerülni, akkor - magamból kiindulva - 2-3 hét után még elég egyszerű azt mondani, hogy "bocsi, mégse"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!