Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel, ha nem akar/tud heti egy alkalomnál többször találkozni?
Figyelt kérdés
Pár hete vagyunk együtt barátnőmmel, és úgy tűnik, velem ellentétben nincs ideje/nem is igényli, hogy heti egy (max. 2) alkalomnál többször találkozzunk. Hétvége alapból kilőve, mert hazautazik. Nem halogatja a dolgot, kereken megmondja, hogy inkább jövő héten fussunk össze, stb. Amikor találkozunk, minden a legnagyobb rendben van, rengeteg jelből arra következtetek, hogy nem is kell idegeskedni. De aztán öt-hat napig semmi kommunikáció (azon kívül, mikor felhívom, mikor fussunk össze), ami nekem viszont szenvedés. Főleg azért zavar, mert az előző kapcsolataimban mindig meg volt az igény arra, hogy 2-3 naponta találkozzunk/kommunikáljunk.2013. máj. 8. 10:06
11/12 anonim válasza:
Az én barátom ugyanezt csinálta velem, és szakítottunk. :(
12/12 Pila Lavela válasza:
Sziasztok! Nálam rettentően hasonló a helyzet csak a felállásban van a különbség ő fiú én lány. Olvasgattam több helyen is mert egyszerűen nem értem meg miért van az, hogy amikor találkozunk minden a legnagyobb rendben, keresi a kezem, utána nyúl, megcsókol, rám csimpaszkodik,jelzi a külvilág felé, hogy az övé vagyok. de utána meg többnyire én keresem arra válaszol, beletesz sok mosoly jelet, de a heti egynél megállunk, és van egy olyan érzésem, hogy az okok amiket felhoz valótlanok... Szóval arra jutottam, hogy előfordulhat egyrészről az, hogy jobban szeret a barátaival lenni mint velem, sajnálja a szabadidejét megosztani velem vagy szeret velem lenni de nem tudja miről beszélgessünk be van kicsit feszülve nem jönnek a poénok, a lazaság ami egyébként rendben van amikor a haverokkal lóg és ez frusztrálja, eltudom képzelni, hogy egy tökös faszit, aki tudja mitől döglik a légy, zavarja, ha nem tud miről beszélni. Az is előfordulhat amit írtak már korábban a többiek, hogy játékos, vagy nem meri megmondani, hogy igazándiból nem is akar annyira velem lenni, csak ha már belement a dologba nem meri azt mondani, hogy bocs mégsem, inkább bízik abban, hogy ha egyre-max kettőre redukálja a találkozások számát, akkor szépen kihűlnek az érzelmeim és majd elfelejtem, vita nélkül szétmegyünk, mintha nem is lettünk volna. Szóval tényleg az a legjobb az átbeszélés ki mit vár, de csak finoman mert az ilyen szabad típusú embereket ez végtelenül megtudja ijeszteni! Lehet hogy akkor érdekesebb lennél neki (és ezt tudom tapasztalatból sajnos..) ha egy kicsit letojnád, ne keresd őt és szervezz te is programokat, érezd jól magad hagyd meg őt "A"-nak de ne zárkózz el másoktól és ismerkedj "B"-kel, hidd el gyorsabban fog a telni az idő, amíg arra vársz, hogy írjon és lehet hogy még egyik "B"-d idővel olyan "A"-vá válik amilyen a mostani sosem tudna lenni. Szóval csak lazán, hagyd kicsit magára a lányt, hátha észreveszi, hogy csökkent az érdeklődésed irányába és észhez kap. Ha meg nem akkor hello szia, keress egy olyat, aki értékeli, hogy vele szeretnél lenni. Azért sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!