Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek kellene komoly kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kellene komoly kapcsolatra egy olyan lány, aki az első együtt alvás alkalmával (kb.1 hónap rendszeres randizgatás után) zokszó nélkül lesz op és le is nyeli a végén?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 20:54
1 2
 11/20 fahéjas Alien ***** válasza:
84%

Ha neked innen kezdődik az értékes fogalma, akkor nem csodálom, hogy ezen a véleményen vagy... lehet kicsit át kéne gondolnod a dolgokat.

Az ember, illetve az adott lány, nem attól lesz értékes, hogy érintetlen/szűz... ez valami berögzült, férfi birtoklási hatalomvágy... gondolom nagyon féltékeny és uralkodó típus is vagy... öröm lehet veled lenni.

2014. ápr. 24. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem gáz, mivel előtte már ismerkedtetek. Ebből csak az jön le, hogy a barátnőd nem egy fadarab, hanem szenvedélyes és érzéki nő az ágyban. Örülj neki!

Akkor lenne csak gáz, ha összeszeded diszkoban és úgy akarnál tőle komoly kapcsolatot XD Tehát nekem kellene komoly kapcsolatra :)

2014. ápr. 24. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

A hozzád hasonlók miatt kell annyit rohangálni a csajok után. (Nem sértésnek szánom). Megbélyegzitek ilyesmi miatt őket, ők elszégyellik magukat emiatt, aztán lehet hónapokig fűzni az agyukat az első aktusig, meg utána lehet vágyakozni, hogy bárcsak leszopna, vagy ha megteszi, akkor meg bárcsak ne szakítaná meg feszt, hogy kiköpdösse az előváladékot.

A kérdés az, hogy neked rosszul esik e, ha lenyeli? Ha igen, akkor mond meg neki, hogy ne nyelje le, hanem adja a kezedbe, mert az a tied! Ha jól esik, akkor meg örülj neki. A francnak kell állandóan rinyálni. Ha csak 2 év múlva szop le lenyelősen, az mitől jobb? Ígyis-úgyis szopott már előtted másokat is, ez egy ilyen világ, minek finnyáskodsz annyit?

2014. ápr. 24. 21:08
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

"23 vagyok

Szeretem a tiszta, szűzies, értékes nőket."

Vegyél el akkor egy olyat. 10 év múlva meg majd azt szeretnéd, ha nem lenne olyan tiszta, meg szűzies, hanem inkább jó lenne vele az ágyban, meg rendesen leszopna.

2014. ápr. 24. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Elvett feleségül, úgyh azt hiszem kellettem komoly kapcsolatra, ha úgy vesszük ( 6 éve még csak..)

27/n

2014. ápr. 24. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

Engem is elvett a férjem szóval én is kellettem komoly kapcsolatra. Bár én nem nyeltem le (nem csináltam olyan sokáig), inkább szexeltünk....viszont a harmadik randin megtörtént (2 hét kapcsolat után).

Ő is akarta, nem lett megerőszakolva, szóval miért lennék én rosszabb nála? Bár nem érzem annak magam. Egyszerűen csak szerelem és vágy....ennyi. Valamint nem játszottam meg az ártatlan szüzikét mert nem voltam az. Ő igen :D de az más tészta.

Amúgy meg hagytad magad, szóval nem tudom mit pattogsz. Ennyi erővel te is mocskos vagy, mert nem állítottad le, hanem hagytad hogy csinálja. Erről ennyit...

N(28)

2014. ápr. 25. 00:48
 17/20 kolosszus22 ***** válasza:
61%

Ízlések és pofonok kérdező, engem ez egyáltalán nem zavarna, sőt! 1 hónap randizás után kifejezetten díjaznák egy ilyen mutatványt. Én nem szeretem a tiszta, szűzies nőket (nekem fapina az ilyen), értékes pedig nem attól lesz valaki, hogy ilyen. Nekem az az értékes akiben van huncutság, vagányság és ezt természetesen az ágyban is kamatoztatja.

27F

2014. ápr. 25. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de nem is hagynám.
2014. ápr. 25. 10:18
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

vicces ez a világ... vagy a hangfal mögött pippantanak a csajok válogatás nélkül, az a baaaaj,

vagy egy hónap ismerkedés után mesterien lecumiznak, az a baaaaj.

Egy hónap randizgatás az nem azt jelenti már, hogy jártok? hogy a barátnőd? és mi a baj abban, ha a barátnőd szépen érzékien leszop és még le is nyeli? örömet akart okozni a fiújának, akit szeret, te pötsch! így akarta megmutatni! nem az első randi után, a kapuban térdelt eléd!

remélem, ezt a kérdést jó kevés lány olvassa, mert ha valamivel, ezzel lehet kárt okozni...

megjegyzem, én már egy hónapot se nagyon tűrnék randizgatással, szeretem, ha minél előbb kiderül, jó-e a szex a csajjal, az azért alap egy jó párkapcsolathoz. hatodik éve vagyok egy lánnyal, akit az első randink első éjszakáján rommá keféltem (a randi ráadásul annyi volt, hogy felmentem hozzá).

2014. ápr. 25. 10:46
 20/20 anonim ***** válasza:
30%
Ez a lany jol be lett idomitva attol akivel elotte kavart..tudja hogy erre buknak a fiuk es ezert igy akart megnyerni maganak..te meg kis mamalsz meg eliteled...ezek utan te meg majd zavarba jossz ha oda kerul a sor hogy te meg kinyaljad gondolom..aztan szepen lassan rajon a lany hogy tegd kell nevelni mert elvagy maradva es majd elfog szokni tolled aztan varhatod megint a sult galambot amit majd lassan te idomitasz be aztan vagy sikerul vagy sem...ja biztos mar volt egyket fiuja akitol ezt is azt is megtanult mint ezt is es lam lam az elet iskolaja mit hoz egy gatlasos fiut aki meg panaszkodik is...Lehet hogy ezek uatn meg zavarba jottel es meg csak nem is smaroltal vel hogy juuuuuj mit csinalt ez velem..vajon ez volt az elso ilyen elmenyed hogy igy ki vagy bukva? Hany eves is vagy?..szedd ossze magad es becsuld meg az ido neked dolgozik csak ne huzd sokaig soksikert durr bele este dugd nyald na alj meg nonstop sexet hogy megtartsad..!
2014. ápr. 26. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!