Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai lenne az összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne az összeköltözés?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk együtt, a párom 25 éves, én ősszel leszek 19. (Vagyis idén érettségizem) Még érettségi előtt szeretnénk összeköltözni, lenne is hova, de az egész családom tiltakozik ellene.

Ti mit gondoltok?

2015. márc. 19. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Költözz csak nyugodtan kislány, az ostoba emberek csak a saját kárukon képesek tanulni.
2015. márc. 19. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy három hónap után túl korai, de én a helyedben maradnék otthon és koncentrálnék az érettségire. Ha összeköltözöl vele, teendőid lesznek a lakás körül, hanyagolni fogod azt, ami fontosabb.
2015. márc. 19. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Jobb lenne megvárni a suli végét szerintem.

19/l jun-ban.

4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp fejezd be előbb a sulit . Ugyanebben a cipôben voltam. Most 21 vagyok. Nem mondom hogy megbàntam... De màshogy csinálnám. Szerintem várjatok picit . És akkor családi konfliktus sem lesz :)

21/L

5/6 anonim válasza:
várd meg az érettségi végét legyen ez az "ajándékod" magadnak :)
2015. márc. 19. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondoltál már arra a triviális kis apróságra, hogy ugyan miből élnél? A szüleid pénzelnének, vagy a srácon lógnál? Egy sima érettségivel nem fog a halál se alkalmazni, szóval mielőtt hozzám vágnád, hogy majd dolgozol számolj ezzel.

Tanulj ki valami szakmát, addig lakj a szüleidnél, aztán költözz el, de remélem nem az a kép él a fejedben, hogy bárki is fizetni fogja az életedet úgy, hogy mellette nem tanulsz és nem dolgozol, még a kurväk is szopnak a megélhetésért, legalább ők ne múljanak felül.

2015. márc. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!