Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés? Mire figyeljek oda? Férfiak véleménye is érdekel.
A párom hozta fel legelőször, meg is lepődtem rajta, de örülök neki. 2 éve leszünk akkor már együtt, még van pár hónap az összeköltözésig. Nem indult minden simán, de meg tudtunk beszélni mindent és most már nagyon jó úton halad a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, ezt el is mondjuk és éreztetjük is a másikkal. Én még suliba járnék, de dolgoznék mellette, ő dolgozna.
Még ő sem lakott együtt senkivel, én sem..
Mi pár hónapja költöztünk össze, fél év után, de harminc felettiek vagyunk, ilyenkor már gyorsabban születnek a döntések. A legfontosabb, hogy előre tisztáztuk az anyagiakat, pár hónapig felesben, aztán közös számla, közös pénz, ha működik. Élni és élni hagyni, mi együtt, egymás mellett akarunk élni és nem a másik elnyomása alatt. Mindkettőnknek van saját élete, persze ez egészséges arányban van a közös életünkkel. Mindig megbeszéltük / megbeszéljük, ha valami nem tetszik, így nem gyűlnek a "tüskék". Házimunka is közös, segít a párom, ami baromira jól esik. Én főzök, ő mosogat, én porszívózok, ő mos fel. Előre megbeszéltük, hogy kit mennyire engedünk be a magánszférába, így pl. szülőket és haverokat mennyire szoktatunk "magunkhoz" stb. Ez nem tűnhet fontosnak, de nekem van olyan ismerősöm, akinek a párjánál non-stop haverok ülnek és szegény tök utálja ezt. Beszéljétek végig inkább a felesleges dolgokat is, kevesebb meglepetés lesz. Én szerencsésnek érzem magam, bár én az első pillantástól tudtam, hogy Ő az igazi és az élet beigazolni látszik ezt. Ja, és szeressétek, szeretgessétek egymást, szerintem ez is nagyon fontos. Mindig legyen idő szeretni és ezt kimutatni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!