Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 évesen mennyire korai az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen mennyire korai az összeköltözés?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon!
2014. dec. 27. 01:42
 2/10 anonim ***** válasza:
punika <3
2014. dec. 27. 01:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes vélemény nyilvánítást. Miért?
2014. dec. 27. 01:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Ameddig az összeköltözés nem annyit jelent, hogy saját meglévő egzisztenciádat (házad, munkád, stb) dobod el az összeköltözés érdekében, nem beszélhetünk "korai" lépésről.

Legrosszabb esetben is egy tanulsággal többek lesztek miután visszamenekültök a szülőkhöz, de egyáltalán nem kizárt, hogy együtt maradtok a végig (van erre ismerősi körben példa).

2014. dec. 27. 01:50
 5/10 PearlDiver ***** válasza:
Van egzisztenciátok? Mindkettőtöknek külön? Úgy értem, el tudjátok tartani magatokat? Mert ha nem, akkor korai.
2014. dec. 27. 02:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Megoldjuk. Nem is az, csak mekkora kihatással lenne a kapcsolatra, azt nem tudom.
2014. dec. 27. 02:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem korai..gondolj bele, egy beszürkült apa-anya szerepet akarsz felvenni 19 évesen?
2014. dec. 27. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:

ez egyénenként változik. Van, akinek 25 évesen is korai, mert nem képes máshoz alkalmazkodni.

Szerintem akkor nem korai a dolog, ha:

-nem a szüleitek pénzét történik a dolog, hanem mindketten már önellátóak vagytok

-képesek vagytok odafigyelni a másikra, kompromisszumokat kötni bizonyos dolgokban

-van egy viszonylag határozott jövőképetek, hogy mit is szeretnétek az életben

2014. dec. 27. 12:24
 9/10 PearlDiver ***** válasza:

Mióta vagytok együtt és reálisan nézve mikor várható, hogy összeházasodtok?

Ja, és mindketten 19 évesek vagytok?

Azt mondod, megoldjátok. Remélem ez nem azt jelenti, hogy majd kitaláljuk, hogy jövünk ki a pénzünkből... Nagyon sokat tud ártani egy kapcsolatnak, ha ilyen problémák tartósan terhelik.

2014. dec. 27. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tönkreteszi a romantikus együtt járást. Házaspárt csinál belőletek idő előtt. A házasság meg így is, úgy is megrontja a szerelmet. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell összeházasodni azzal, akibe szerelmes vagyok (de csak azzal!!), de tudni kell, hogy a szerelemből szeretet lesz, lanyhulnak az érzések. Gondolom, te még nem akarod, hogy lanyhuljanak - mondjuk a fiú részéről - az érzések, azonkívül nem is biztos, hogy végleges pár vagytok még.
2014. dec. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!